Новини

Повернутися до переліку новин

3 травня два Міністри – Лілія Гриневич та Остап Семерак – говоритимуть зі старшокласниками про довкілля та оголосять результати конкурсу «Компола»

3 травня 2018 року Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак і Міністр освіти і науки Лілія Гриневич оголосять результати еко-освітнього конкурсу «Компола».

Міністри також поспілкуються зі старшокласниками Київської гімназії біотехнології № 177 на тему еко-грамотності та культури правильного поводження з відходами.

Довідково

«Компола» – спільний еко-освітній проект Міністерства екології та природних ресурсів та Міністерства освіти і науки України спрямований на підвищення рівня екологічної освіти та залучення молоді до практичних навичок сталого розвитку та споживання. Проект був започаткований київськими школярами Нікітою Шульгою та Софією-Христиною Борисюк і успішно реалізований у 32 навчальних закладах у різних куточках України.

Основна мета - дати додатковий поштовх та ресурс українським школам для розвитку екологічної грамотності учнів, допомогти школярам отримати практичні навички, а не суто теоретичну інформацію, щодо відповідального споживання.

На подвір’ї 200 українських шкіл, які стали переможцями конкурсу, буде встановлення компостер для переробки органічних відходів із шкільних їдалень.

Джерело: www.kmu.gov.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!