Новини

Повернутися до переліку новин

8 червня у Києві відбувся Перший агропромисловий інвестиційний вечір

8 червня 2018 року у Києві, на річковому лайнері Rosa Victoria, вперше в Україні відбувся Агропромисловий інвестиційний вечір - унікальна комунікаційна платформа Україні з фокусом на залучення інвестицій в сферу аграрної промисловості. Організатор Форуму – A7 CONFERENCES. Офіційний перевізник – Turkish Airlines, Інвестиційний партнер – A7 CAPITAL. В рамках виставки – АГРО-2018. Юридичний партнер – AVELLUM. Алкогольний партнер вечора – Glenfiddich.

Ексклюзивний захід в Україні об’єднав представників міжнародних інвестиційних компаній, фінансових установ та українські аграрні компанії.  Вперше захід подібного рівня відбувався на річковому лайнері, що забезпечило тісне спілкування учасників у приємній та невимушеній атмосфері. Основним акцентом інвестиційного вечора було залучення фінансів та інвестицій в АПК України, тому дискусії були організовані таким чином, щоб відбувся діалог між представниками агросектору України та представниками фінансових та інвестиційних установ.

Марія Барабаш, Президент, A7 CAPITAL, зазначила: «Вперше в Україні відбувається подібний захід – інвестиційний вечір на лайнері, де в приємній атмосфері інвестори, фінансисти та аграрії можуть обговорити перспективи фінансування агросектору України. Ідея зробити такий захід виникла давно, але формат дуже новий для українського бізнес-середовища, проте як видно з відгуків учасників – все пройшло дуже вдало, і такий формат сподобався нашим колегам та партнерам. Вже є в планах наступні заходи такого формату – енергетичний інвестиційний вечір, інфраструктурний енергетичний вечір, тощо.»

Захід відбувався за правилами Chatham House, тобто абсолютної анонімності, без представників медіа, онлайн-трансляції тощо. Проте провідні фінансисти, представники інвестиційних компаній та аграрного сектору прокоментували захід, поділилися враженнями та підбили підсумки Agricruise ’18.

Програма вечора складалася з двох Hard Talk секцій. Перша секція «Погляд міжнародних та вітчизняних інвесторів на агропромисловий сектор України» зосередилася на інвестиційних можливостях агросектору, доповідачами були представники крупних інвестиційних компаній, які розповідали про перспективи фінансування українських аграрних проектів. Доповідачами другої секції «Погляд комерційних банкірів на агропромисловий сектор України» були провідні банкіри та фінансисти, які у своїх виступах орієнтувалися на фінансування АПК.

«Українські компанії, які одні з перших розібралися в складній перипетії міжнародних правил і вимог («Нібулон», Кернел, Агропросперіс Банк і багато інших), працюють за самими високими міжнародними стандартами і в глобальному конкурентному просторі займають провідні позиції. Саме ці компанії проводять постійне навчання власних кадрів як в Україні, так і за кордоном. В результаті нова генерація найманих працівників все щільніше та щільніше співпрацює з міжнародними фінансовими інституціями, де склалась наступна картина. Найпотужніші організації як Європейський банк реконструкції та розвитку, Міжнародна фінансова корпорація, Світовий банк України, Міжнародний валютний фонд, також мають нові покоління кадрів, здатних розуміти потреби аграріїв та знайти інструменти для задоволення потреб. Саме міжнародні компанії принесли цивілізовані способи комунікації між усіма гравцями ринку.» – ділиться враженнями Микола Горбачов​, Директор, Soufflet Group; Президент, Українська зернова асоціація (УЗА).

Серед спікерів інвестиційного вечору: Олександр Існюк, Заступник директора департаменту корпоративного банкінгу, АБ УКРГАЗБАНК; Руслан Співак, Директор департаменту корпоративних продуктів та партнерства, Райффайзен Банк Аваль; Леся Кузьменко, Заступник директора, Старший банкір, Агробізнес, ЄБРР; Жан-Ерік де Загон, Голова представництва в Україні, Європейський інвестиційний банк (ЄІБ); Гліб Бондар, старший партнер, AVELLUM.

Організатор Форуму – A7 CONFERENCES. Офіційний перевізник – Turkish Airlines, Інвестиційний Партнер – A7 CAPITAL. Партнер з ділових поїздокAirLife. В рамках виставки – АГРО-2018. Юридичний партнер – AVELLUM. Алкогольний партнер вечора – Glenfiddich. Ексклюзивний ТВ-Партнер – Перший діловий телеканал. Генеральний Інформаційний Партнер – РБК Україна. Генеральний Новинний Партнер – Інтерфакс-Українa. Генеральний Радіо Партнер – радіо «Голос столиці». Генеральний Діловий Медіа-партнер – Фокус. Діловий Медіа-партнер – журнал «Бізнес». Інформаційний Аналітичний Партнер – ЛІГА:ЗАКОН. Медіа-партнери: Новое время, Екологія підприємства, Liga.net, Міжнародний журнал «Судоходство», журнал «Термінал», Agroreview, Agrochart. За підтримки: Американська торгівельна палата, Kyiv Post, Рада підприємців при КМУ, Спілка Українських Підприємців, тощо.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!