Новини

Повернутися до переліку новин

Читачі про журнал ECOBUSINESS: «Це можливість завжди бути в екотемі та слідкувати за екотрендами!»

Команда журналу «ECOBUSINESS.Екологія підприємства» отримує багато відгуків від читачів, а також пропозицій стосовно тем, які ми висвітлюємо на сторінках видання або про які вони хотіли б дізнатися більше. Деякими з таких коментарів ми вирішили поділитися з вами.

«З журналом «Екологія підприємства» я познайомилась два роки тому. Як еколога може не привабити видання з такою назвою? Станом на сьогодні можу стверджувати що це унікальний журнал серед екологічних періодичних видань України.

Перш за все, хотілося б акцентувати увагу на значну різноманітність питань, які торкаються статті журналу: це і новітні розробки у сфері екології, актуальні зміни у законодавстві України та коментарі професійних експертів щодо проблематичних питань. Кожен читач з будь-якої галузі знайде для себе цікавий та пізнавальний кейс. Зараз журнал створює навколо себе потужне коло однодумців, фахівців котрі знайомляться між собою на курсах і тренінгах, завдяки яким можна підвищити свій фаховий рівень. Мушу відзначити якісну ілюстрацію: інформативну, стильну і привабливу (завжди звертаю увагу на цю деталь). За кожним проектом стоять люди і успіх даного видання це звісно робота цілої команди з їх енергійною і сяючою шеф-редакторкою! Особисте знайомство з редакційною командою під час конкурсу «Екотрансформація-2018» було позитивне і пам’ятне. 

Зі свого боку єдиним побажанням є збільшення частки матеріалу, що стосується питань водогосподарського комплексу.

Вважаю, що «Екологія підприємства» має бути настільною книгою у кожному відділі, що так чи інакше пов'язаний з екологічними питаннями» .

Мар’яна Гінзула, начальник служби екологічного нагляду
комунального підприємства «Плесо»


«Для новичков и «старичков» эконовости от журнала всегда кстати. Не имеет значения, в какой сфере экологии вы сейчас трудитесь, информационный поток добавит свою ценность в вашу работу. Используйте возможность быть всегда в экотеме! А отличная команда журнала уже давно заботится об освещении самых горячих экотрендов для своих читателей))»

Юлія Расцветаєва, компанія «Danone Україна».


Ми вдячні нашим читачам за те, що вони діляться з нами своїми думками.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!