Новини

Повернутися до переліку новин

До відома суб’єктів господарювання у сфері поводження з відходами

Міністерство екології та природних ресурсів з природу надання адміністративної послуги з видачі дозволу на розміщення та погодження ліміту на утворення та розміщення відходів інформує про наступне.

На виконання пункту 2 Плану заходів щодо реформування системи надання адміністративних послуг, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1076-р Наказом Мінприроди України від 30.11.2011 №499 затверджено вичерпний перелік адміністративних безоплатних послуг, що надаються Мінприроди України.

Відповідно до статті 8 Закону України «Про адміністративні послуги» Наказом №348 від 15.08.2013 Міприроди України затверджено інформаційну картку вищезазначеної адміністративної послуги, в пункті 8 якої зазначено про безоплатність надання даної послуги.

Документи дозвільного характеру видаються Мінприроди України виключно за принципом «Єдиного вікна» відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», для отримання яких заявникові не потрібно отримувати будь-які інші супутні послуги.

Враховуючи зазначене, Мінприроди України застерігає суб’єктів господарювання від отримання послуг, що надаються «сумнівними посередниками» в сфері адміністративних послуг та рекомендує звертатись виключно до Мінприроди України.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!