Новини

Повернутися до переліку новин

ЕКОтрансформація-2018 набирає обертів!

ЕКО ОСКАР! Проект визнання «Ekotransformation-2018» від журналу «Екологія підприємства» радо вітає нових учасників:

  • Компанія «Goodvalley Україна» була заснована в 1994-му році, політика компанії полягає в забезпеченні якості продукції та турботи про довкілля «з поля до столу», а також у сталому задоволенні потреб населення світу, яке зростає.
  • Компанія «МХП» — приклад соціально орієнтованого бізнесу, який впевнено тримає лідерські позиції, постійно підтверджує якість своєї продукції та чесно і прозоро провадить діяльність. Освоєння нових технологій, застосування енергоефективних рішень та новітніх розробок дає змогу не лише розширювати виробництво і виходити на нові ринки збуту, а й збільшувати потужність без шкоди довкіллю та людям.

До офіційних партнерів приєдналися: Львівська міська рада, Держенергоефективності України, Державне агентство водних ресурсів України, Асоціація міст України, Державна екологічна інспекція у Львівській області, Дніпровська міська рада.

Серед партнерів проекту: УКРЦЕМЕНТ асоціація виробників цементу України, AGROSMART, Центр Управління Відходами, Полтавська Торгово-промислова Палата, Львівська Торгово-промислова Палата, Дніпропетровська Торгово-промислова Палата, проект Зелена Палата, Інститут сталого розвитку.

Інформаційні партнери: ВЕСТИ, інформаційний портал ProМусор, Американська торговельна палата в Україні, АЛЕКСАНДРИТ, ЛКП Зелене Місто, УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ВІДНОВЛЮВАНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ, Українська Вітроенергетична Асоціація, журнал «Менеджер по персоналу», портал «HR-ліга», журнал «Довідник економіста», журнал «Охорона праці і пожежна безпека», ВАК, журнал «КадровикUA».

Долучайтесь, адже суспільство високо цінує внесок компаній у збереження екології нашої країни й з повагою ставиться до діяльності таких організацій. Ініціатива і своєчасний відгук компаній щодо питань екології України завжди були і залишаються якісними показниками соціально-відповідального підприємництва.


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!