Новини

Повернутися до переліку новин

Львівське сміття згубило мера Хотина

У райцентрі Хотин Чернівецької області депутати висловили недовіру міському голові Миколі Головльову, його першому заступнику та секретарю міськради — у зв'язку з рішенням приймати сміття зі Львівської області.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Мені висловили недовіру через «тиск на бізнес», як пояснили депутати. Також достроково припинили повноваження мого першого заступника та секретаря міської ради. Депутати призначили нового секретаря, який буде виконувати обов'язки Хотинського міського голови», — розповів Головльов.

Він повідомив, що за це рішення проголосували понад дві третини депутатського корпусу. Однією з головних причин відсторонення міського голови обранці називають скандал зі «львівським сміттям». Адже раніше місцевий виконком погодився приймати сміття з інших регіонів за 700 гривень з однієї вантажівки.

Рішення «Про недовіру та дострокове припинення повноважень Хотинського міського голови Головльова М.О.» оприлюднено на сайті Хотинської міської ради.

Раніше ми повідомляли про схожий інцидент У Болгарії, там опозиційна Соціалістична партія подала клопотання про вотум недовіри уряду прем'єр-міністра Бойко Борисова. Звинувачення стосувалися неспроможності уряду впоратися з імпортним сміттям.

Джерело: From-ua.com

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!