Новини

Повернутися до переліку новин

Metro Cash&Carry Ukraine запускає пункти сортування сміття при торгових центрах

Компанія Metro Cash&Carry Ukraine відкриває спеціалізовані пункти сортування відходів Metro Waste Collection Point. Перша з таких точок розпочала роботу в ТЦ Metro Позняки у Києві. Повідомляє Асоціація Рітейлерів України

Відтепер усі охочі мають можливість принести свої відсортовані відходи та залишити їх на переробку до пункту сортування відходів торговельного центру Metro Позняки, що знаходиться на проспекті Петра Григоренка, 43.

«Одним із основних елементів реалізації стратегії сталого розвитку Metro є пілотний проект із роздільного збору відходів, який було започатковано у всіх київських ТЦ та офісі компанії у квітні  2018 року. На початку липня 2019 року в торговельному центрі Metro Позняки (Київ) було вдосконалено програму із сортування відходів шляхом створення спеціалізованого Пункту сортування відходів – Metro Waste Collection Point», – йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

В компанії також звертають увагу на те, що з відкриттям пунктів прийому сміття також розширена і номенклатура відходів – вторинної сировини, що компанія приймає на утилізацію. Окрім вже звичних скла, ПЕТ-пляшок, алюмінієвих банок та макулатури, додано позицію тетра пак. Усі відходи, зібрані у рамках цього проекту, передаються партнерам Metro – підприємству Обухівміськвторресурси, яке здійснює їх досортування та пресування, а вже потім транспортування на переробні підприємства, де їх використовують як вторинні ресурси для виготовлення продукції.

Слід зазначити, що в Києві поки що працює лише один пункт прийому побутових відходів Metro Waste Collection Point, проте в інших столичних ТЦ Metro є спеціалізовані контейнери для сортування.

Невдовзі  будуть  запущені повноцінні пункти прийому сміття і в інших торговельних центрах Metro.

Джерело: журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!