Новини

Повернутися до переліку новин

Національний проект "Енергія природи" презентовано на міжнародній виставці альтернативних джерел енергії у Відні

На найбільшій міжнародній конференції - виставці альтернативних джерел енергії у світі «Renewable Energy World Europe» (Австрія, Відень) – керівник Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів презентував стенд Національного проекту “Енергія природи”.
У рамках міжнародної виставки, котра проводиться спільно з Power-Gen EUROPE, Держінвестпроект презентував три складові Національного проекту «Енергія природи»: «Теплий дім», «Водовугільне паливо» та «Енергія біомаси».
За словами Владислава Каськіва, відновлювальні джерела енергії - це шлях, котрий обраласвітова спільнота, і Україна активно залучилась до впровадження новітніх технологій в енергетиці, а також у підтримці розвитку і впровадження енергозберігаючих технологій. «Сьогодні в Австрії ми представляємо нашим міжнародним колегам та потенційним інвесторам перші українські проекти з серії альтернативної енергетики, котрі вже впроваджуються та підтримуються на всіх владних рівнях», - наголосив керівник Держінвестпроекту.
Складові Національного проекту «Енергія природи» «Теплий дім», «Водовугільне паливо» та «Енергіябіомаси» передбачають впровадження в енергетичній сфері України комплексної системи заходів, спрямованих на зменшення споживання енергоресурсів, збільшення показників енергоефективності, заміщення споживання природного газу водовугільним паливом, будівництво нових та модернізація існуючих ТЕС, які працюють на твердому біопаливі для одночасного виробництва електричної та теплової енергії.
Довідково
Європейська конференція-виставка альтернативних джерел енергії «Renewable Energy World Europe» - це ефективна платформа для представлення найостанніших розробок і технічних досягнень у відновлювальних джерелах енергії та атомній енергетиці, котра організовується вже 21 рік поспіль. В 2012 році вона зібрала 606 експонентів з 89 країн світу та більше ніж 15 000 відвідувачів-спеціалістів.

Прес-служба Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!