Новини

Повернутися до переліку новин

Нова розробка: гра зі збору реального сміття завдяки роботу з дистанційним управлінням

Некомерційна організація Urban Rivers займається збором коштів для запуску робота-прибиральника з дистанційним управлінням у річці Чикаго. Про це пише FacePla.net.

У організації на руках вже є прототи, і вона сподівається розширити проект до повноцінної багатокористувацької інтернет-ігри.

Гра «Trashbot Game» дозволить гравцям дистанційно керувати роботом, використовуючи прості напрямки клавіатури, щоб зібрати на річці сміття.

«Ми дуже сподіваємося, що в один прекрасний день ця гра стане настільки нудною, тому що не залишиться сміття і нічого не доведеться збирати», - сказав Нік Уеслі (Nick Wesley) співзасновник Urban Rivers в своєму відеоролику на Kickstarter.

До своєї ініціативи Trashbot Urban Rivers заснували плавучий сад в Чикаго, який обслуговував персонал на байдарках. Працівники стали помічати, що сміття постійно дрейфує в сад і в врешті підсумку його стало складно прибирати вручну.

«Сміття стало з'являтися просто у величезній кількості. Ми прибираємо все сміття, а через дві години його з'являється ще більше », - розповідає Urban Rivers.

Щоб вирішити цю проблему, Urban Rivers створили Trashbot.

Після того, як проект буде остаточно завершений, користувачі зможуть входити в систему з будь-якої точки світу, щоб управляти роботом і збирати сміття, який пізніше будуть забирати робочі.

У передбачуваної грі Trashbot користувачі зможуть побачити через «очі» робота і заробити очки за збір сміття. Якщо Urban Rivers досягне своєї мети і за два тижні збере 5000 доларів, а половину цієї суми вже допомогли зібрати, то буде розроблена друга версія Trashbot, на якій буде встановлена ​​потужна точка доступу Wi-Fi, а на березі розміститься невелика сміттєва станція.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!