Новини

Повернутися до переліку новин

Оголошення про відбір на конкурсній основі підприємства для надання технічної безоплатної допомоги у вигляді придбання «під ключ» виробничої лінії з утилізації холодильних, морозильних приладів та кондиціонерів

В Україні передбачається створення промислових потужностей з переробки застарілих пристроїв холодильної, морозильної та кондиціонуючої техніки, видалення та кінцевої утилізації ОРР (CFC та HCFC) з холодильних контурів та ізоляційних матеріалів, кінцевої утилізації накопичених матеріалів із вмістом СОЗ/ПХБ (включаючи, але не обмежуючись ДДТ, альдрин, гептахлор, гексахлорбензол, гексаклоцикломентан) протягом всього циклу виробничої частини у рамках проекту реалізації української частини (компоненти 3 і 4 проекту) регіонального демонстраційного проекту Організації Об’єднаних Націй з Промислового Розвитку «Скоординоване управління видаленням озоноруйнівних речовин (ОРР) і стійких органічних забруднювачів (СОЗ) в Україні, Білорусі, Казахстані та Вірменії» (надалі – «Проект»), який фінансується Глобальним Екологічним Фондом, GEF Project ID: 5300, (за наступним посиланням можна ознайомитись з проектним документом: thegef.org),  ініційований на запит Міністерства екології та природних ресурсів України (Бенефіціару проекту).

Задля успішного виконання завдань проекту, передбачається здійснити на конкурсній основі відбір приватного підприємства-отримувача (Реципієнта) безоплатної технічної допомоги у вигляді придбання за кошти проекту промислового обладнання «під ключ» (виробнича лінія з переробки холодильних, морозильних приладів та кондиціонерів (потужність 25 ХП/год) та інсінераторна піч (потужність 30-50 кг/год), з метою створення на його базі інфраструктури із видалення та подальшого знищення ОРР та збору й утилізації СОЗ. Загальна сума закупівлі становить $5,9 млн.

Необхідною умовою надання цієї технічної допомоги є відповідність визначеним UNIDO критеріям (Додаток IІ) та співфінансування з боку підприємства-реципієнта у спів-відношенні 4 до 1, та перебування обладнання на балансі Організації Об’єднаних Націй з Промислового Розвитку протягом реалізації проекту. Загальна сума співфінансування (in-kind) має складати $23,8 млн. Обрання підприємства-реципієнта проекту здійснюється відповідно до розробленої UNIDO процедури (Додаток). 

У рамках своїх зобов’язань по  спів-фінансуванню проекту підприємство-реципієнт є відповідальним за дотримання умов процедури відбору UNIDO (Додаток, розділ УМОВИ УЧАСТІ.rar (110 Кб)).    

Заявки від підприємств, які зацікавлені в участі в проекті в якості спів-інвестора на вищезазначених умовах і які мають намір прийняти участь у конкурсі-відборі підприємства-реципієнта (отримувача технічної допомоги), приймаються до 27 березня 2019 року (включно). 

Зацікавлені підприємства мають надіслати лист-згоду та надати відповідні обґрунтовуючи матеріали, наведені у Додатку II, на адресу (03150, а/с 42, Костина А.А. проект UNIDO/GEF 5300), а скан-копії у PDF форматі на електронні адреси: GEF5300@unido.org та a.kostyna@unido.org.

Відповідно до Критеріїв оцінки UNIDO для вибору партнерського підприємства в Україні (Додаток ІІ) конкурсний відбір реципієнта української частини проекту здійснюється експертною групою на засіданні Групи технічної оцінки (TEG).

Засідання Групи технічної оцінки (TEG) проекту з конкурсного відбору підприємства-реципієнта планується провести 28 березня 2019 року.

Джерело: Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!