Новини

Повернутися до переліку новин

Перше громадське слухання, передбачене процедурою ОВД

Мінприроди 22 березня 2018 року організувало та провело перше громадське слухання, передбачене процедурою ОВД,  на якому обговорювалась планова нова діяльність ДП «Костопільське лісове господарство» (Рівненська обл.)

ДП «Костопільське лісове господарство» розпочало процедуру ОВД 29 січня 2018 року через внесення повідомлення про планову діяльність до Єдиного реєстр з ОВД.

На початку березня ДП «Костопільське лісове господарство» внесло в Єдиний реєстр Звіт з ОВД та оголошення про початок громадського обговорення звіту з ОВД, а  точніше про спеціальне використання лісових ресурсів - рубки головного користування (номер справи у Єдиному реєстрі з ОВД 201812978).

Саме в оголошенні про початок громадського обговорення звіту міститься інформація про час, місце проведення громадського слухання, а також з місцем розтушування Звіту і де з ним можна ознайомитися. Дане оголошення було також опубліковано у місцевих ЗМІ.

Участь у громадському слуханні взяли працівники відділу ОВД Мінприроди, представники замовника планованої діяльності, а також представники  Департаменту екології та природних ресурсів Рівненської ОДА та громадськість.   

Представник замовника діяльності поінформував, яким чином планується спеціальне використання лісових ресурсів та розповів про ймовірні впливи на довкілля такої діяльності. Після чого громадськість мала можливість висловити будь-які міркування з приводу планованої діяльності.

Документи, створені під час громадського слухання також додаються. Нагадаємо, що до 11 квітня триває громадське обговорення вказаної планованої діяльності і до цього моменту приймаються пропозиції чи зауваження. Врахування цих зауважень буде висвітлено у Звіті про громадське обговорення, який стане доступним у реєстраційній справі по планованій діяльності у Єдиному реєстрі з ОВД (http://eia.menr.gov.ua/places/view/78).

Протягом громадського слухання здійснювалась відео-фіксація. Відео можна знайти за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=v7R2Fr6Eows&list=PLJ_my-G-Nsok3sHoRJTU3zWUoPsfeAwCH

Джерело: Міністерство екології і природних ресурсів

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!