Новини

Повернутися до переліку новин

Планування роботи у сфері екологічної безпеки на підприємствах

Менеджери природоохоронної діяльності підприємства повинні спланувати роботу у сфері екологічної безпеки. Основним документом у роботі екологічної служби є Плани з охорони навколишнього природного середовища підприємства.

Основні етапи планування:

  • Для організації розроблення планів з охорони навколишнього природного середовища та контролю за їх виконанням у філіях створюються комісії з екологічної безпеки, котрі, як правило, очолює заступник директора філії із загальних питань.
  • Для забезпечення процесу планування необхідно службі екології (екологу) центрального офісу розробити та надати для використання в роботі методичні вказівки з розроблення пропозицій філії до проекту плану з охорони навколишнього природного середовища.
  • Проект плану розробляється відповідальним за стан екологічної безпеки філії до 15 вересня разом із зацікавленими структурними підрозділами філії.
  • Погоджений із зазначеними підрозділами філії та заступником директора з питань економіки і фінансів проект плану розглядається на засіданні комісії з екологічної безпеки.
  • Затверджений комісією проект плану надсилається до центрального офісу для врахування при розроблення зведеного річного плану з охорони навколишнього природного середовища.
  • На підставі затвердженого плану з охорони навколишнього природного філії розробляють та затверджують плани філій.
  • Здійснення внутрішнього нагляду(контролю) за дотриманням природоохоронного законодавства.

Як створити комісію з екологічної безпеки? Які вона повинна мати права?

Як правильно скласти план роботи, на які нюанси звернути увагу при його складанні, як визначити бюджетування витрат на екологічні послуги?

На ці питання готовий відповісти Валентин Щербина, віце-президент ПАЕУ, досвідчений еколог-практик, під час авторського практикуму «ВСЕ ДЛЯ ЕКОЛОГА НА ПІДПРИЄМСТВІ», що вже апробовано у великих містах України.

Серед питань практикуму: імплементація директив ЄС та реалізація планів, ієрархія управління відходами, особливості створення комісій з екологічної безпеки, відповідальність за порушення правил користування природними ресурсами, управління відходами, охорону вод від забруднення, екологічну безпеку у сфері землекористування та надрокористування, податкове навантаження та ін. Експерт допоможе учасникам заходу розібратися в найболючіших питаннях організації роботи у сфері екологічної безпеки на підприємстві, надасть поради та рекомендації.

Запрошуємо 22 листопада 2019 року на навчання до м. Києва.

ВАЖЛИВО!

  • Учасники семінару-практикуму отримають матеріали практикуму в електронній формі.
  • Кожен учасник матиме спеціальні умови на замовлення зручного та практичного посібника «Все для еколога на підприємстві–2019», який редакція журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» планує випустити за результатами проведених практикумів у найбільших містах України та завдяки спілкуванню з професійними екологами.

Вартість участі: 1290 грн.

Увага! Надаємо можливість оплати за гарантійним листом!


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!