Новини

Повернутися до переліку новин

Продовольча компанія Mars Australia переходить на зелену сторону

Один із найбільших виробників в Австралії - продовольча компанія Mars Australia нещодавно оголосила, що до 2020 року буде отримувати 100% своєї енергії за допомогою відновлюваних джерел. Мета компанії - повністю виключити парникові гази зі своєї діяльності до 2040 року.

Компанія  підписала 20-річну угоду про купівлю електроенергії з компанією відновлюваних джерел енергії Total Eren. Також Mars Australia повідомила, що вона уклала контракт на електроенергію для покриття потреб в енергії шести заводів і двох офісів в Австралії.

Компанія використовує в країні близько 100 гігават-годин на рік. «Ми залишаємо великий слід на цій планеті. Наше споживання енергії в цілому еквівалентне маленькій країні», – прокоментував генеральний директор Mars, Баррі О'салліван. Зростання цін на електроенергію було одним із чинників прийняття рішення про перехід до альтернативних джерел, гуртові ціни яких набагато нижчі.

Паризька угода про клімат, затверджена в 2015 році, націлена на те, щоб обмежити глобальне потепління до рівня на 2 градуси нижче в порівнянні з доіндустріальним періодом. Пакт передбачає, що розвинені країни досягнуть вуглець-нейтрального рівня приблизно в середині століття.

Поряд зі зменшенням власних викидів, Mars чинитиме тиск на своїх постачальників, з метою скоротити викиди вуглекислого газу на дві третини по всьому своєму «ланцюжку створення вартості» до 2050 року в порівнянні з рівнями 2015 року.

Джерело: журнал «Екологія підприємства» за матеріалами www.reneweconomy.com.au

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!