Новини

Повернутися до переліку новин

Шевченко: незалежна Наглядова рада прийняла звіт правління Укргазбанку за три квартали

За результатами роботи держбанку за 9 місяців він займає 4 позицію за розміром активів та 1 позицію в банківській системі за обсягом коштів клієнтів юросіб. Перевиконання чистого прибутку банку щодо плану склало 278 млн грн. Про це йдеться на сайті банку.

«Ми суттєво перевиконали план завдяки високоефективній операційної діяльності, в тому числі, обсяг чистого непроцентного доходу склав 1,6 млрд грн, що на 43% більше планового значення», — прокоментував глава правління Укргазбанку Кирило Шевченко.

Як випливає зі звітності банку його активи росли швидше ринкових показників. У той час як динаміка активів банківського ринку зросла лише на 1%, Екобанк показав позитивну динаміку в 34%. Банківська система, продемонструвала негативну динаміку за зобов'язаннями (-2%), в той же час динаміка держбанку склала 36%.

Як зазначає голова наглядової ради Укргазбанку Шренік Давда, діяльність банку за основними показниками є ефективною та відповідає стратегії розвитку, дотримуючись всіх встановлених нормативів. «Більш того, йому вдається істотно випереджати ринкові показники за окремими напрямами бізнесу та ефективно працювати з проблемною заборгованістю», — зазначив він.

Станом на 01.10.2019 показник рівня ліквідності (LCR мультивалютний) Укргазбанку склав 222%  при нормативному значенні на рівні не менше 90%. Показник достатності / адекватності регулятивного капіталу (CAR) досяг 13,8% при нормативному значенні не менше 10%.

Нагадаємо, в Наглядову раду держбанку входить 5 незалежних членів. Укргазбанк першим серед держбанків реалізував реформу корпоративного управління.

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!