Новини

Повернутися до переліку новин

SMART AGRO MARKETING FORUM – це корисні кейси про піар та різноманітні види маркетингу

Тиждень перед святами варто завершувати продуктивно. Аби це довести, за кілька днів до великодніх свят відправилися на SMART AGRO MARKETING FORUM, у не такий вже чужий для нас UNIT.City.

На території інноваційного парку, в конференц-залі UNIT.CORE, 6 квітня спікери говорили на досить важливі та актуальні теми: як за допомогою інтернет-маркетингу побудувати систему постійного потоку клієнтів, як впроваджувати і використовувати чат-боти в агробізнесі, як вимірювати PR та робити комунікацію ефективнішою.

Піарників журналу “Екологія підприємства”, що став одним з інформаційних партнерів заходу, особливо зацікавила тема піару та доповідь представника CEO компанії “LOOQME”  Віталія Сидоренко. За його словами, pr - є надзвичайно корисним для бізнесу, адже дозволяє виконати такі основні цілі: збільшити продажі та долю ринку і зменшити відтік кадрів та собівартість. «Коли ви розробляєте PR-стратегію, маєте враховувати цілі бізнесу, інструменти, що допоможуть у їх досягненні, та оцінювати власні комунікації», - сказав він. А потім додав, що будь-який працівник конкретної компанії є в певній мірі піарником, носієм інформації про компанію, і так чи інакше може створювати її імідж. Так він відповів на запитання: яку роль кадри грають у створенні образу компанії.

Крім Віталія Сидоренко на SMART AGRO MARKETING FORUMi виступили: власник “RUBARB digital” Родіон Гончаров, керівник продажів “RUBARB digital” Марія Рубцова, співвласник і директор маркетингової компанії “Prost” В’ячеслав Бородай, директор ТОВ “Фуд Фактори”, ТМ “Спирулинка” Вадим Киричко та інші спікери. Вони поділилися з керівниками агропідприємств корисними кейсами щодо ефективного просування свого продукту на українському ринку.

Корисні доповіді, цікаві ідеї, слушні пропозиції – цим запам’ятався п’ятничний  SMART AGRO MARKETING FORUM.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!