Новини

Повернутися до переліку новин

У березні стартував професійний конкурс «ЕКОЛОГ РОКУ-2020»

Беріть участь у конкурсі, якщо займаєтеся охороною довкілля на підприємстві. Або розкажіть про нього колегам з екологічної служби, щоб вони могли поділитися успішними кейсами.

Щодня в роботі екологи наражаються на величезну кількість важливих і відповідальних справ. Саме вони сприяють дотриманню норм природоохоронного законодавства, складають документи, без яких неможлива нормальна робота підприємства, стежать за екологічною безпекою виробництв.

Редакція журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» як ніхто інший знає про відповідальність екологів і їх прагнення до високого професіоналізму. Щоб гідно оцінити цю роботу, редакція пропонує взяти участь у конкурсі «ЕКОЛОГ РОКУ-2020»

Серед нас є ті, хто, працюючи у складі підприємства, на кожному метрі своєї діяльності вживає заходів щодо збереження довкілля, підвищення екосвідомості та трансформації виробництва і докладає зусиль задля порятунку нашої спільної домівки!

В умовах екологічного марнотратства важливий кожен крок, кожна перемога, які спрямовані на екологізацію і які потрібно масштабувати!

Проєктом «ЕКОЛОГ року» ми прагнемо підтримати тих, хто, незважаючи на безліч перешкод, модернізує нашу країну всередині підприємства, хто формує екологічну свідомість своїх колег та популяризаціє екологічне виробництво, хто створює громадянську позицію, спрямовану на захист довкілля.

Саме вам ми прагнемо надати додаткові стимули для подальшого розвитку та дій заради нашого середовища, а також популяризувати ваш досвід задля обізнаності колег та формування екологічної філософії нашого життя у всіх його сферах!

Більше читайе ТУТ

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!