Новини

Повернутися до переліку новин

У Білорусі складатимуть електромобілі

З травня у Білорусі почнуть виробляти електромобілі. Про це повідомляє сайт Onliner.

Дві моделі електромобілів випускатиме китайська компанія Zotye, а складатимуть їх на білоруському заводі “Юнісон”, що розташований у Мінській області.

До речі, Zotye – попередня назва електромобілів. Згодом у соцмережах проведуть конкурс і потенційні клієнти самі оберуть імена електрокарам.

Перша модель, Zotye E200EV -  2-місний міський мікрокар типу Smart буде комплектуватися асинхронним електромотором потужністю 83 кінських сил і блоком акумуляторних батарей, ємність яких становитиме 24,5 кіловат-години. Це дозволить машині проїздити до 220 кілометрів на одній зарядці.

Модель Z500EV позиціонується як сімейний електромобіль. По факту це седан D-класу. Її передбачається оснастити 129-сильним електромотором і акумуляторами, за допомогою яких пробіг передбачається збільшити до 250 кілометрів. Також електромобіль матиме два режими зарядки батареї, які займають від 45 хвилин (швидкий) до 8 годин (повільний).

Варто підкреслити, що в китайському концерні саме цю модель позиціонують як преміальну, оскільки вона буде оснащуватися шкіряним салоном, великим вертикально орієнтованим екраном інформаційно-розважальної системи.

Про ціни поки нічого невідомо, проте в Zotye припускають, що сітікар обійдеться покупцеві приблизно в 17 тисяч доларів, а седан буде коштувати близько 22 тисяч.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!