Новини

Повернутися до переліку новин

У Одеській області планують встановити 26 вітрових турбін

Компанія «Ukraine Power Resources» вже цієї осені планує почати будівництво вітроелектростанцій в Одеській області. Днями інвестиційний проект презентували в Одеській обласній держадміністрації.

Між селами Візирка і Любопіль, що в Лиманському районі, мають намір встановити 26 вітрових турбін загальною потужністю 100 МВт. Представники компанії вже оговорили цей проект на зустрічах із мешканцями населених пунктів, біля яких мають звести вітроелектростанцію. За словами генерального директора «Ukraine Power Resources» Пітера Гіша, Одеську область обрали для цього проекту, бо вона має чудові природні вітрові ресурси:

«Наш підхід полягає у тому, щоб працювати з місцевим населенням і приносити інвестиції до місцевих громад. Наразі ми обираємо виробника турбін, ведемо переговори з інвесторами, які можуть надати фінансування. На першому етапі реалізації проекту буде залучено 140 мільйонів євро інвестицій. Якщо все буде йти за планом, у жовтні отримаємо дозвіл на будівництво і одразу почнемо його», - зазначає Гіш.

У місцеві громади компанія планує додатково сплачувати 1 000 євро за МВт встановленої потужності за кожен рік експлуатації своїх об’єктів вітроенергетики

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!