Новини

Повернутися до переліку новин

Усе, що треба знати про зменшення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Отримайте відповіді на запитання вже 2 березня у м. Києві на «Пилогазоочистка в промисловості -2020»:

  1. Як буде реалізовано державну політику у сфері промислового забруднення. Закон України «Про запобігання, зменшення та контроль промислового забруднення»
  2. Які світові тренди зменшення забруднення навколишнього середовища промисловими підприємствами. Про підтримку України у виконанні зобов’язань перед світовою спільнотою в сфері запобігання та контролю забруднення, відповідно до положень Директиви 2010/75/ЄС.
  3. Втілення Концепції реалізації державної політики у сфері промислового забруднення. Підтримка впровадження Директиви 2010/75/ЄС (промислові викиди) в Україні.
  4. Основні положення Закону України «Про запобігання, зменшення та контроль промислового забруднення»
  5. Як провести роботи з інвентаризації викидів та обсягів забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферне повітря?
  6. Які вимоги до оформлення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин?
  7. Що потрібно насамперед врахувати підприємству, обираючи ГОУ
  8. Експлуатація газоочисного обладнання: які проблеми та можливості парку газоочисного устаткування?
  9. Комплексні системи для безперервного вимірювання викидів забруднюючих речовин від стаціонарних джерел та контролю атмосферного повітря
  10. Вітчизняний досвід модернізації газоочисних систем. Про якісні рішення від вітчизняних виробників. Як екомодернізація може сприяти оптимізації бізнесу та . заощадити власні кошти?
  11. Інструментально-лабораторні вимірювання параметрів газового потоку та вмісту забруднюючих речовин у викидах стаціонарних джерел забруднення  атмосферного  повітря
  12. Які найкращі існуючі передові світові технології та обладнання для зменшення викидів забруднюючих речовин у атмосферному повітрі ?
  13. Як оцінити вплив викидів забруднюючих речовин на стан атмосферного повітря та здоров'я населення.
  14. Про контрольні вимірювання та інвентаризацію викидів зі стаціонарних джерел: особливості використання нових ДСТУ серії «Якість повітря»
  15. Про моніторинг якості повітря громадськими організаціями та його інтеграція до державної системи моніторингу стану навколишнього природнього середовища

Програма оновлюється!

Високоефективне очищення газів в промисловості є виключно важливим завданням, на багатьох заводах газоочистці піддаються мільйони кубометрів газів і повітря на годину, а тому необхідний правильний вибір технологій газоочистки і газоочисного устаткування. Окрім того, вимога часу — бездоганне знання природоохоронного законодавства та вимог до його виконання

Вперше в м. Києві буде проведено унікальний міжгалузевий захід з питань газоочистки на підприємствах металургійної промисловості, машинобудування, електроенергетики, цементної, нафтогазової, целюлозно-паперової, хімічної та інших галузей промисловості.

Усіх учасників чекає насичений день з виступами кращих експертів + Практикум «Охорона атмосферного повітря: дозволи, джерела викидів, моніторинг забруднення, запобігання, відповідальність за порушення та ін.


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!