Новини

Повернутися до переліку новин

В НПП Синевир стартує українсько-німецький проект

У рамках реалізації угоди між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина про співпрацю у сфері охорони навколишнього природного середовища стартує українсько-німецький проект “Посилення системи природоохоронних територій України”. В даному проекті взяв участь і національний природний парк “Синевир”.

Одним із ключових завдань проекту є визначення природоохоронних об’єктів та виділення фінансування для подальшого впровадження зазначеного проекту.

Як повідомила Закарпаття онлайн фахівець відділу екологічної освіти НПП "Синевир" Любов Гречин, за результатами тендерних процедур нацпарк пройшов перший етап відбору, потрапивши в десятку кращих і був відібраний для виконання техніко-економічного обґрунтування зазначеного проекту.

Згідно з графіком виконання робіт з підготовки матеріалів з відбору природоохоронних територій, нашу установу відвідали експерти консорціуму OBf. Група в складі Вольфанга Фремута (Франкфуртське зоологічне товариство), Леоніда Проценка (Інтерекоцентр), Євгена Мельника, експерта з соціально-економічних питань та перекладача ознайомилася з діяльністю та унікальними природними об’єктами національного парку. З експертами та представниками від НПП “ Синевир ” пройшло засідання, на якому було розглянуто і обговорено ряд питань щодо покращення управління парку, роботи з громадськістю, еколого-освітньої діяльності, збереження і відновлення екосистем, соціально-економічного розвитку тощо. Національним парком надано заповнені анкети згідно з умовами проекту, які в подальшому будуть основним важелем під час відбору установ природно-заповідного фонду (ПЗФ), які візьмуть участь у впровадженні повномасштабного проекту.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!