Новини

Повернутися до переліку новин

Відкриття освітньо-наукового центру енергоефективності

7 червня 2018 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося відкриття освітньо-наукового Центру енергоефективності.

Центр енергоефективності — це платформа для реалізації державної політики в сфері енергоефективності й енергозбереження.

Основні напрями роботи Центру полягають у вдосконаленні освітнього процесу підготовки енергоменеджерів за програмами підготовки бакалаврів та магістрів, в реальних умовах набуття практичних навиків в роботі, досягнення кращих результатів енергоощадності завдяки застосуванню обладнання та технологій вітчизняних і зарубіжних передових фірм, спільного виконання з ними науково-дослідних робіт прикладного характеру в інтересах підприємств галузі.

Також передбачено проведення навчальних курсів енергоаудиторів, науково-технічних заходів, стажувань та підвищення кваліфікації, акцій та ініціатив, надання консультацій і роз’яснень, розроблення готових рішень у сфері енергоефективності для приватних домогосподарств, ОСББ, промислових об’єктів, а також використання відновлювальних джерел енергії.

У відкритті Центру енергоефективності взяли участь депутати Верховної Ради України, представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, німецького товариства міжнародного співробітництва в Україні «GIZ», Українського союзу промисловців і підприємців, Українського національного комітету міжнародної торгової палати ICC Ukraine та інших громадських і міжнародних організацій.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!