Новини

Повернутися до переліку новин

Впливи підприємств на довкілля у I кварталі 2017 року

  • ДП «Львіввугілля»: обсяги викидів в атмосферне повітря забруднювальних речовин протягом I кв. 2017 р. збільшилися на 15% (на 1,2 тис. тонн) у порівнянні з відповідним періодом у 2016 р.  
  • Добротвірська ТЕС: обсяги викидів в атмосферне повітря забруднювальних речовин у I кв. 2017 р. зменшилося на 6,1 % (на 0,7 тис. тонн) у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Проте викиди діоксиду вуглецю збільшилися на 15%. Збільшення валових викидів зумовлене збільшенням кількості спаленого вугілля на 13,97% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зменшення валових викидів сірчистого ангідриду зумовлене зменшенням вмісту сірки у вугіллі  на 20,9% п. м. р.
  • УМГ «Львівтрансгаз»: протягом I кв. 2017 р. обсяги викидів в атмосферне повітря забруднювальних речовин зменшилися на 35 % (на 0,7 тис. тонн) у порівнянні з I кв. 2016 р.
  • ЛМКП «Львівводоканал»: у I кв. 2017 р. обсяги скидів у р. Полтва зворотних вод після каналізаційно-очисних споруд м. Львова по І-ій та ІІ-ій технологічних лініях зменшилися відповідно на 1,1% (на 0,1 млн м³) та 24% (на 7 млн м³) у порівнянні з відповідним періодом 2016 р. Обсяги скидів у р. Полтва забруднюючих речовин після КОС м. Львова у I кв. 2017 р. по І-ій технологічній лінії збільшилися на 1,8% (на 0,12 тис. тонн), а по ІІ-ій – зменшилися на 23% (на,4 тис. тонн) у порівнянні з I кв. 2016 р.
  • На балансі Роздільського ДГХП «Сірка»: станом на 01. 04. 2017 р. знаходиться понад 3 млн тонн фосфогіпсів, 79,5 млн м³ хвостів флотації. Також на промисловій площадці зазначеного вище підприємства розміщений модифікатор типу «МГ» в обсязі 17,195 тис. тонн,  виготовлений з нейтралізованих гудронних залишків та котлових залишків ангідриду малеїнової кислоти, завезених з Угорщини ДП «Спецсервіс» МВС України.
  • ЛКП «Збиранка»: розміщення відходів призупинено. Протягом І кварталу 2017 року побутові відходи на полігон ТПВ ЛКП Збиранка не завозилися і не складувалися. На території полігону виконувалися лише планові заходи з запобігання самозаймання відходів і зменшенню їхнього негативного впливу на довкілля. Фільтрати з території полігону ТПВ накопичуються в резервуарах-накопичувачах обвалованих дамбами.

Джерело: tvoemisto.tv

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!