Новини

Повернутися до переліку новин

Всеукраїнський ЕCOFORUM екологів підприємств виходить на фінішну пряму!

Всеукраїнський ЕCOFORUM екологів підприємств виходить на фінішну пряму! Завершальна зустріч практиків і найкращих експертів задля спільного створення потужної та дієвої Професійної асоціації екологів України (PAEU), яка покликана взяти до уваги інтереси всіх зацікавлених сторін,  відбудеться рівно за місяць!

Чекаємо на зустріч 18 жовтня 2019 року у місті Харкові

ЕCOFORUM-2019 організований провідним журналом «ECOBUSINESS. Екологія підприємства», щоб забезпечити професійну спільноту актуальною інформацією задля підвищення кваліфікації у сфері екологічної безпеки та поводження з відходами, охорони водних і земельних ресурсів, атмосферного повітря тощо.

Значний досвід експертів у вирішенні реальних проблем промислових підприємств, що дає змогу кваліфіковано і обґрунтовано відповідати на найскладніші практичні питання або вказувати на можливі шляхи їх вирішення. Будемо раді бачити Вас на нашому завершальному ЕCOFORUM-2019!

Практичний формат форуму забезпечить максимум перевірної інформації: кожен виступ — відповіді на найгостріші запитання учасників! Ми очікуємо участі представників новостворених органів влади, членів комітету ВР з екологічної політики та природокористування.

Наші експерти добре знають, що в першу чергу цікавить менеджерів природоохоронної діяльності підприємств, які основні проблеми і питання виникають у них. Виходячи з цього, формується захід, який зможе допомогти фахівцям у вирішенні актуальних проблем, а також дасть можливість поспілкуватися з людьми, найбільш обізнаними в даних питаннях!

Експерти PAEU та гості ЕCOFORUM-2019 ознайомлять учасників зі змінами  природоохоронного  законодавства та головними  викликами  для  бізнесу: все, що має знати еколог на підприємстві, розкажуть, чого чекати вже невдовзі та як убезпечити себе та підприємство від порушень та помилок, поділяться кейсами і практичними порадами щодо перевірок бізнесу, процедури ОВД, екологічного моніторингу, комунальної  енергетики, управління відходами на підприємстві та ін..


► Стежте за оновленнями програми!


Запрошуємо фахівців і керівників екологічних та юридичних служб промислових підприємств, топ-менеджерів, які здійснюють загальне управління компанією або керують екологічними аспектами її діяльності.

Участь платна!


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!