Новини

Повернутися до переліку новин

Яким є шлях України до якісного довкілля

Триває проект, ініційований у 2017 році ECOBUSINESS, який спрямований на популяризацію кращих досягнень у сфері зеленої модернізації і донесення ідеї, що Екотрансформація — це обов'язок кожного громадянина, кожної компанії, держави і науки.

«Сам символ цього проекту чотирикутний, він показує єдність всіх зусиль для досягнення мети. Тому ми впевнені, що трансформація не просто можлива, вона є символом невідворотніх змін, до яких Україна обов'язково прийде. Більше того, це той процес, який повинен відбутися вже найближчі кілька років. Так багато проблем щодня виникає у сфері природоохоронної діяльності. Ми всі бачимо яка забруднена вода тече з наших кранів, ми відчуваємо наскільки забруднене сьогодні повітря. Тому наразі ми говоримо не про лише бажання чи якісь соціальні речі, а про те завдання, яке Україна має виконати в першу чергу. Це якість нашого життя і здоров'я, а також це зобов'язання, які взяла на себе Україна перед європейською спільнотою», — зазначає засновник проекту Людмила Циганок.

Хто є учасниками проекту?

Все більше підприємств долучаються до процесу зелених змін. Звісно, ще дуже багато проблем. Немає бездоганного підприємства, оскільки для природи ідеальною моделлю була б взагалі відсутність промисловості. Проте, все більше підприємств стають на шлях екомодернізації, і будучи нашими учасниками проекту, декларують бажання невідворотно йти цим шляхом. Вони встановлюють очисні споруди, запроваджують нові види чистих джерел енергії і тому подібне. Цей процес тільки на шляху становлення, але його не зупинити і наші учасники — яскраві позитивні приклади таких змін.

ЗМІ про нас

Генеральний партнер — GIZ

Генеральний фінансовий партнер — Укргазбанк

Прес служба ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!