Новини

Повернутися до переліку новин

Європейський Союз відзначає прогрес України у реформуванні сфери довкілля

Європейський Союз відзначає прогрес України у реформуванні ряду сфер  і серед них – сфера довкілля. Про це йдеться у спільній заяві за результатами 20-го саміту Україна-ЄС, який відбувся 9 липня у Брюсселі.

Зокрема, у заяві вказано, що «хороший прогрес було досягнуто в структурних реформах у сфері децентралізації, державного управління,  а також державних закупівель та сфері охорони довкілля.”

Водночас Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак повідомив, що Україна та Європейський Союз поглиблять співпрацю у питаннях охорони довкілля.
«Ще одна хороша новина, що під час саміту домовились опрацювати подальші можливості співпраці між Україною та ЄС у сфері охорони довкілля, у тому числі у рамках програми ЄС Life+ та діяльності Європейського агентства з питань довкілля», - резюмував Міністр екології.

Нагадаємо, 2 березня 2018 року Остап Семерак зустрівся у Брюсселі з Комісаром ЄС з питань довкілля, морських справ та рибальства Кармену Веллою. Тоді сторони домовилися розпочати неформальні консультації щодо набуття Україною статусу партнера в Європейському агентстві з питань довкілля та приєднання України до програми ЄС Life+, яка дозволить громадам отримувати фінансування екологічних проектів на місцях.

Джерело:  www.menr.gov.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!