Новини

Повернутися до переліку новин

За два роки Громадська рада при Мінприроди надала близько 200 рекомендацій та опрацювала понад 30 нормативно-правових актів

Громадська рада при Мінприроди за два роки своєї роботи провела ряд громадських експертиз, підготувала близько 200 рекомендацій та опрацювала понад 30 нормативно-правових актів. Про це йшлося під час підсумкового засідання Громадської ради нинішньої каденції.

У підсумковому засіданні також взяв участь Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак. Він, зокрема, відзначив важливість експертних та громадських обговорень під час розробки нормативно-правових документів, які  регулюють діяльність екологічної сфери та зауважив, що переважна кількість рекомендацій, наданих Громадською радою, були враховані Мінприроди.

«Громадські обговорення стали традицією та аксіомою для Мінприроди. Для нас є важливим ефективний громадський контроль, зорієнтований на конструктивний результат роботи. Окремо дякую громадськості за порушення резонансних екологічних тем для суспільства. Насправді важливо мати спільне бачення проблем і фахову підтримку ідей міністерства», - зазначив Остап Семерак.

Він висловив сподівання, що представники нинішнього складу Громадської ради  також долучаться до формуванні складу Громадської ради нової каденції.

Нагадаємо, нинішній склад Громадської ради було обрано у 2016 році. Тоді Мінприроди стало першим серед інших міністерств, де голосування за новий склад Громадської ради відбувалося шляхом відкритого онлайн-голосування.

Зараз Ініціативна група працює над підготовкою установчих зборів з формування нової Громадської ради при Мінприроди, які відбудуться 19 листопада 2018 року.

Джерело: Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!