Новини

Повернутися до переліку новин

Запрошуємо на IV Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів у Києві

8 вересня 2012 року у центрі Києва (на Контрактовій площі) відбудеться Четвертий всеукраїнський ярмарок органічних продуктів.
Організаторами заходу виступили Державне управління охорони навколишнього природного середовища в м. Києві, Федерація органічного руху України та Всеукраїнська громадська організація «Жива планета».

Захід проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України і Київської міської державної адміністрації.
Споживачі постійно стикаються з фактами появи на ринку неякісних, часто небезпечних продуктів харчування. Частішають випадки отруєнь, на споживчому ринку збільшується пропозиція продукції з залишковим вмістом пестицидів, штучних інгредієнтів, генетично модифікованих організмів, як вітчизняного, так і іноземного виробництва.

Зважаючи на актуальність та постійно зростаючу потребу та попит населення у здорових, натуральних, екологічно безпечних, органічних, сертифікованих за міжнародними стандартами продуктах харчування, організатори влаштовують вже вчетверте Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів. Запрошуємо усіх бажаючих відвідати захід і на практиці перевірити якість представлених товарів.

Цього року виробники з усієї України запропонують до уваги відвідувачів сертифіковані органічні овочі, фрукти, ягоди, мед, соки, напої, сиропи, повидло, крупи, борошно, молоко, молочні та м’ясні вироби тощо.

Також на гостей чекають дегустації органічних та екологічно сертифікованих продуктів та напоїв, конкурси, розіграш чудових призів, можливість насолодитись гарною музикою у виконанні відомих українських творчих колективів.

Професійні кухарі порадують вас приготованими виключно з органічних інгредієнтів юшками, смаженою свининою, ковбасками та іншими наїдками, які неможливо забути.

Завітайте на Ярмарок та насолоджуйтесь найкращими, справжніми сертифікованими українськими органічними продуктами!

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!