Новини

Повернутися до переліку новин

Заслінки для пилу та газу в промисловості

Майже не існує такого виду промисловості, в якому під час виробництва не потрібно було б регулювати потоки робочого середовища у вигляді газу, диму, пилу, порошків і дисперсій. Під регулюванням розуміємо процеси зменшення або збільшення потоку, повне перекриття або перекачування. Всі описані процеси можливо здійснювати лише за допомогою запірно-регулюючої арматури. До такої арматури відносимо засувки, заслінки, клапани, де кожен вид призначений для відповідного робочого середовища, температури і тиску. Такі можливості забезпечуються різними матеріалами виконання корпусу і робочого запірного органу, а також різними матеріалами ущільнень сідла.

Пилогазодимова запірно-регулююча арматура призначена для:

  • Регулювання потоків робочого середовища в димоходах, димових трубах та різноманітних повітроводах. Залежно від моделі заслінки, вони призначені для транспортування пило-газо-димових середовищ як нейтральних так і високотемпературних, агресивних, з домішками, з сипучими та порошковими домішками.
  • Забезпечення процесів горіння у промислових печах, сушарках, плавильних печах, печах випалу, а також регулювання потоків димових газів та перегрітого повітря.                             

Залежно від призначення, особливостей температур робочого середовища та технічного завдання підбирають тип запірної арматури. Слід зазначити, що підбір обладнання для подальшої якісної експлуатації — завдання не просте, проте реальне з заводом виробником СМО  Valves, що розробляє, виготовляє та встановлює таке обладнання у всьому світі.

Пилогазодимові заслінки часто використовують на:
•  Цементних заводах;
•  Металургійних комбінатах ;
•  Електростанціях;
•  Сталеливарних заводах;
•  В енергетичному секторі;
•  Когенераційних установках;
•  ТЕЦ.

Переваги СМО — виробника заслінок  димових газів.

Залежно від особливостей конструкції заслінки СМО поділяють на декілька типів: поворотні, ножові, щитові, типу жалюзі (відзначимо, що інші виробники не можуть запропонувати настільки широкого асортименту, обмежуючи можливості  та потреби замовника).

Заслінки виробництва СМО підійдуть для застосування на трубопроводах різного діаметру (завдяки широкому діапазону діаметрів DN40-DN2000) та форм (круглі та квадратні), а отже можуть бути застосовані у різних видах промисловості.

Завдяки можливості встановлювати різні види ущільнень сідла, можна досягти 100% герметичності. Необхідний вид підбирається виробником шляхом визначення температури робочого середовища та тиску.

Для керування процесами відкривання і закривання можна встановити будь-який привід, починаючи від ручного керування — пнемоприводи, електроприводи. У цього виробника доступна можливість взаємозамінності приводів.

Матеріали, з яких виготовляються засувки пилогазодимові, можуть бути різні: S275JR, HII, AISI 304 або AISI 304 L, AISI 316, залежно від температури робочого середовища: 350 °C, 400 °C, 450 °C, 500 °C відповідно. Максимальна робоча температура може сягати  + 800°C.

Продукція компанії СМО не має аналогів на українському ринку та надає можливість споживачу  як серійного, так і індивідуального виробництва будь-якої потреби трубопровідної арматури для пилогазовидалення.

Усі виробничі потужності компанії CMO Valves знаходяться в Іспанії та контролюються всіма європейськими директивами. Продукція сертифікована за стандартом EN ISO 9001, ISO 14001, WRAS, та відповідає європейському стандарту виробництва ЄС 2014/68/UЕ, що засвідчує якість продукції та екологічний контроль.

Офіційним дилером заводу є компанія СМО Україна. Бренд СМО уже понад 10 років є надійним та розумним рішенням для багатьох підприємств України у різних галузях промисловості.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!