Новини

Повернутися до переліку новин

АМПУ впроваджує систему екологічного менеджменту в портах

Державне підприємство «Адміністрація морських портів України» впроваджує систему екологічного менеджменту на підприємствах галузі відповідно до вимог міжнародного та національного стандартів ISO 14001:2015.

Про це повідомляє пресслужба АМПУ.

«Навчання співробітників АМПУ здійснює ТОВ «БЮРО ВЕРІТАС УКРАЇНА» відповідно до програми і вимог міжнародного стандарту ISO 14001:2015 "Система екологічного менеджменту – вимоги та настанови щодо застосування" та національного стандарту України ДСТУ ISO 14001:2015», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що метою впровадження ISO 14001:2015 є вдосконалення управлінської діяльності з охорони довкілля на підприємствах, скорочення шкідливого впливу виробничої діяльності, безумовне дотримання природоохоронного законодавства, а також підвищення міжнародного іміджу морських портів України.

Як повідомлялося, учасники пресконференції 29 листопада в Укрінформі «Аварія танкера Delfi в Одесі. Хто винен, окрім шторму?» заявили, що подія з танкером Delfi стала наслідком непрофесійних реформ, які тривали в морській галузі останні 5 років та фактично зруйнували систему безпеки в українських портах.

На думку віцепрезидента Морської палати України Вʼячеслава Кісловського, у ситуації з аварією танкера єдині грамотні дії здійснювало державне підприємство «Дельта-лоцман».

2 грудня капітан Одеського порту поставив вимогу перед власником танкера-бункерувальника Delfi, який викинуло на мілину поряд із пляжем Одеси, підняти судно до 15 грудня.

Джерело: Укрінформ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!