Новини

Повернутися до переліку новин

Андрій Мохник зустрівся з послом Чеської Республіки в Україні

22 травня 2014 року відбулася зустріч Міністра  екології та природних ресурсів України Андрія Мохника з послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом.

Сторони обговорили можливість налагодження співробітництва між Україною та Чеською Республікою у царині охорони навколишнього природного середовищ та підписання Меморандуму про співпрацю.

Відповідно до проекту меморандуму, пріоритетними напрямами співробітництва між Україною та Чеською Республікою у царині охорони навколишнього природного середовища є: розробка екологічно безпечних технологій; використання поновлюваних джерел енергії; управління водогосподарською діяльністю; охорона атмосферного повітря; геологія і мінеральні ресурси.

Іван Почух запросив українського міністра взяти участь у IV засіданні Конференції держав-членів Рамкової конвенції про охорону та розвиток Карпатського регіону, яке відбудеться 23–24 вересня цього року в місті Мікулов, Чехія.

Андрій Мохник запропонував підписати меморандум у вересні під час зазначеної конференції та наголосив, що між профільними міністерствами обох держав відкриваються нові можливості для співпраці. Очільник Мінприроди України подякував за позицію Чеської Республіки щодо ситуації в нашій державі, адже українці насамперед прагнуть збудувати єдину та сильну Україну.

Посол Чеської Республіки також запропонував Міністерству екології та природних ресурсів України визначити проекти і програми, в рамках яких можна буде налагодити співробітництво між фахівцями двох держав.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!