Новини

Повернутися до переліку новин

Челендж для небайдужих або як утилізувати матрац

Зараз долучитись до еко-руху можна багатьма досить простими способами. Сортувати сміття, здавати використані батарейки та лампи, відмовлятися від пластикових пакетів чи стаканчиків. Однак що робити, наприклад, зі старим матрацом? Утилізувати такий габаритний товар буває досить складно. Погіршує ситуацію й те, що розкладається він близько ста років, при цьому займаючи суттєву площу на сміттєзвалищах.

Саме тому компанія JYSK запропонувала вигідне рішення українським споживачам. Із 13 до 16 лютого в магазинах мережі діятиме акція Super Days, в рамках якої ви зможете обміняти старий матрац на екстра-знижку у 20% на матраци серії Gold.

Компанія обіцяє забрати старий матрац, коли здійснюватиме доставку нового до вашого дому, що фактично звільняє покупців від зайвих клопотів щодо транспортування габаритного речі. Але, якщо від матрацу захотілось позбавитись вже зараз, ви можете принести його у магазин самостійно і обміняти на знижку вже у 25%.

Беззаперечна перевага такої пропозиції полягає у тому, що ви будете впевнені: старий матрац не буде викинуто на смітник. Всі старі матраци будь-яких виробників будуть зібрані та доставлені на завод, що займається утилізацією в Одеській області.

Приємним бонусом слугує й те, що у період із 13 до 16 лютого в JYSK діятиме безліч акційних пропозицій на всі групи товарів. Тому можна оновити не тільки матрац, а й інші атрибути комфортного сну.

Зважаючи на те, що третину свого життя ми проводимо у сні, вибір матрацу і справді має значення — для якості сну і для якості життя. Обрати ідеальний товар для вашого дому завжди легко, адже широкий асортимент та професійні консультанти JYSK завжди допоможуть.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!