Новини

Повернутися до переліку новин

Цінності єднають: ПАЕУ домовилась про співпрацю з Європейською електромобільною асоціацією «АВЕРЕ Україна»

Професійна асоціація екологів України (ПАЕУ) 27 серпня узгодила напрямки взаємодії та співпраці з Європейською електромобільною асоціацією «АВЕРЕ Україна». Мета зустрічі – об’єднання зусиль, спрямованих на збільшення кількості електромобілів в Україні та розвиток сфери сталого транспорту в цілому, створення сприятливих умов для виробництва електричного транспорту та розвитку інфраструктури для нього.

«Ми зацікавлені в розвитку електромобільної галузі, яка мінімізує негативний вплив на природу та довкілля, зокрема, сприяє зменшенню викидів вуглекислого газу, значна частина яких припадає на автомобільний транспорт», – відзначила Людмила Циганок,  президент Професійної асоціації екологів України.

За словами президента Європейської електромобільної асоціації «АВЕРЕ Україна» Дениса Радюка, важливими питаннями взаємодії є визнання проблеми пересувних джерел забруднення та їх ліквідація, а також спільний рух до цілі неприйнятності смертності  на інфраструктурі всіх видів, визнаючи необхідність реалізації генетичного потенціалу тривалості життя людини через сприятливе довкілля  та якісну інфраструктуру.

Він додав, що на сьогоднішній день кількість ввезених електромобілів на територію України становить близько 15 тисяч, за останній рік їх кількість подвоїлася.

Джерело: прес-служба ПАЕУ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!