Новини

Повернутися до переліку новин

Державне агентство водних ресурсів України представило громадськості заходи щодо пропуску льодоходу, повені та паводків у зимово-весняний період 2014 року

14 лютого 2014 року відбулося засідання громадської ради при Держводагентстві, у якому взяли участь члени громадської ради (представники екологічних громадських організацій, наукових установ, благодійних організацій) керівництво та фахівці Держводагентства.

На засіданні громадської ради Держводагентство представило громадськості заходи щодо пропуску льодоходу, повені та паводків у зимово-весняний період 2014 року та заходи, які вживаються з метою захисту сільських населених пунктів від шкідливої дії вод. Зокрема, начальником управління водних ресурсів та координації діяльності територіальних органів Держводагентства О.Лисюк було зазначено, що водогосподарськими організаціями постійно здійснюються обстеження технічного стану та проводяться ремонтні роботи на гідротехнічних спорудах, дамбах та інших водогосподарських об’єктах. Для запобігання шкідливій дії вод у системі водогосподарського комплексу на території України у цілодобовому режимі працює не менше ніж 110 захисних, польдерних і дренажних насосних станцій та 272 свердловини вертикального дренажу, якими з початку року перекачано понад 200 млн.куб. м води.

Крім того, начальником відділу фінансів Держводагентства О.Андрєєвим громадськості представлено звіт про використання у 2013 році бюджетних коштів за бюджетними програмами, відповідальним виконавцем яких є Держводагентство.

Також громадською радою обговорено проект плану заходів Держводагентства із реалізації у 2014 році положень Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні та розглянуто питання щодо діяльності Держводагентства у сфері зовнішніх зносин та щодо співпраці представників громадських організацій інвалідів й громадської ради при Держводагентстві.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!