Новини

Повернутися до переліку новин

Екологічний консалтинг в Україні: огляд кращих пропозицій

Від редакції
В Україні досить широко представлено ринок пропозицій, що на договірній основі надає спектр екологічних послуг. На замовлення читачів розпочинаємо нову рубрику — огляд тих, хто зарекомендував себе як надійний, перевірений, професійний партнер.


Центр екології та розвитку нових технологій (ЦЕРН) створено у 2015 році командою професійних екологів. Зараз в компанії працює майже 30 осіб і понад 10 позаштатних експертів. Найближчим часом планується розширити штат і зарахувати ще 10 осіб.

ЦЕРН надає повний комплекс екологічних послуг — розробка природоохоронної документації, отримання дозвільних документів, екологічний аудит і консалтинг, лабораторні дослідження. За 4 роки успішно виконано до 400 проектів.

Клієнтами компа нії є практично всі найбільші підприємства гірничо-металургійного комплексу, теплоелектростанції, вугільні шахти, машинобудівні заводи, нафтопереробні підприємства і багато інших.

Від початку заснування ставилася мета — робити ставку на якість послуг та не економити на співробітниках.

Сьогодні ця стратегія показала свої результати і ЦЕРН став провідною екологічною компанією в сегменті великих підприємств. Тепер за рахунок великого обсягу є можливість пропонувати кращі умови роботи для співробітників і гнучкі ціни для клієнтів.

У 2017 році ЦЕРН було обрано консультантом Світового банку в проекті Partnership for Market Readiness, який спрямований на створення в Україні системи моніторингу, звітності і верифікації викидів парникових газів. Наразі ведеться співпраця з низкою міжнародних організацій, як-от: Європейський банк реконструкції і розвитку, німецький GIZ, американський USAID, UNDP та багатьма іншими.

Ключовим джерелом успіху став digital-підхід до всіх аспектів бізнесу. ЦЕРН — фактично IT-компанія в сфері екології. Уся діяльність побудована на хмарній платформі, яка практично виключає помилки в роботі. При управлінні проектами використовуються agile-методології, які також застосовуються під час розробок програмного забезпечення.

Завдяки «цифровим» підходам в роботі перейнято також вільну креативну культуру, притаманну таким компаніям, як Google або Facebook. Все це дозволяє робити хороший продукт для клієнтів і при цьому працювати із задоволенням!

ТОВ «Центр екології та розвитку нових технологій»
(044) 390-3586, (067) 620-3355
office@cern.com.ua, www.cern.com.ua


Проектно-екологічний консалтинг (ПЕК) cпеціалізується на послугах з розробки науково-технічної документації та супроводі підприємств щодо отримання дозвільних документів у сфері охорони навколишнього середовища. За роки існування ми отримали бездоганну репутацію серед провідних компаній на ринку України.

Співробітники ефективно поєднують сучасні технології та екологічні стандарти з бездоганним знанням чинного законодавства, а значний досвід роботи допомагає швидко та якісно вирішувати різнобічні питання сучасного підприємства. У зв’язку з постійним сталим розвитком компанія відкрита для співпраці з найпотужнішими підприємствами всіх провідних галузей промисловості України.

Серед послуг:
► дозвільні документи у сфері охорони атмосферного повітря;
► дозвільні документи у сфері поводження з відходами;
► дозвільні документи у сфері охорони водних ресурсів;
► проектна документація;
► екологічний аудит;
► послуги екологічної лабораторії.

ТОВ «Проектно-екологічний консалтинг»
(044) 466-6624, (097) 201-0120
eco.pec.ua@gmail.com, www.pec.com.ua


«Агропроект Україна» — провідна компанія, що спеціалізується на оформленні науково-технічної документації та наданні допомоги в отриманні всіх необхідних узгоджень і дозволів відповідно до вимог чинного екологічного законодавства України.

Наші фахівці регулярно підвищують рівень своїх знань і прагнуть актуалізувати власні знання у заходи щодо змін екозаконодавства.

На сьогодні компанія надає консалтингові послуги за напрямами:
 Пестициди і агрохімікати.
► Родючість землі.
► Оцінка впливу на довкілля (ОВД).
► Охорона атмосферного повітря.
► Санітарно-захисні зони (СЗЗ).
► Екоконтроль.
► Розробка документації та отримання дозволу на спеціальне водокористування.
► Поводження з відходами.
► Транскордонне перевезення відходів.
► Використання надр землі.
► Консалтинг.
► Розробка науково-технічної документації у сфері екології.

Усі працівники компанії є професіоналами і мають багаторічний досвід роботи в таких галузях, як: аграрна, видобувна, енергогенеруюча, металообробна, транспортна, харчова, фармацевтична та ін.

ТОВ «НВП «Агропроект Україна»
(044) 248-0121, (067) 567-7930
smeapu@gmail.com, www.ecoapu.com.ua


«ЕКО-ДІАЛЕД» пропонує висококваліфіковану допомогу в розробці та погодженні будь-якої екологічної документації, у тому числі дозвільної, а також консультаційні послуги з питань екології з наданням рекомендацій по дотриманню вимог природоохоронного законодавства України

Компанія працює за такими напрямами:
Атмосферне повітря (інвентаризація, дозвільна документація, паспортизація та перевірка ефективності роботи ГОУ та ін.).
Поводження з відходами (інвентаризація та паспортизація відходів, реєстрові карти ОУВ та ООУВ, розробка паспортів МВВ та ведення журналів 1-ВТ та ін.).
Водні ресурси (аналіз стічних вод, розробка дозволів на спеціальне водокористування, розрахунок норм водоспоживання, водовідведення та ін.).
Комплексні роботи (розробка матеріалів ОВНС та здійснення ОВД, отримання висновку екологічної експертизи, розрахунок екоподатку, ведення первинної екологічної документації, екологічні статистичні звіти, постановка підприємства на державний облік та ін.).

Сьогодні консалтингова компанія співпрацює з підприємствами різних форм власності та галузей діяльності у всіх областях України.

ТОВ «ЕКО-ДІАЛЕД»
(096) 792-8965, (099) 668-5626
ecodialed@ukr.net, www.eco-dialed.com.ua


«Центр Лтд» надає висококваліфіковані послуги щодо супроводу проектів та експлуатаційної діяльності підприємства, а саме: підготовки документації з містобудування, будівельного проектування, екології, охорони праці та сертифікації.

Компанія надає консалтингові послуги у сфері:
містобудування (розробка плану території, плану зонування та генерального плану населеного пункту, звіт СЕО);
проектування та екології (будівництво об’єктів, інженерна інфраструктура; розробка звіту оцінки впливу на довкілля та післяпроектний моніторинг; лабораторні замірювання повітря, води, ґрунту; матеріали щодо обґрунтування зменшення СЗЗ; дозволи на викиди та спецводокористування; операційні документи у сфері екології; правовий супровід проходження перевірок;
у сфері охорони праці (дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів та ін.; атестація робочих місць, експертиза, огляд та діагностика об'єктів підвищеної небезпеки, введення в експлуатацію технологічних транспортних засобів, підготовка висновків щодо відповідності НПАОП, законодавству з охорони праці та промбезпеки, розробка паспортів на обладнання тощо);
у сфері оцінки відповідності та сертифікації (оцінка відповідності технічним регламентам, складання декларації про відповідність, сертифікація СЕ).

ТОВ «Компанія «Центр Лтд»
(032) 295-0223, (050) 709-0930
eco@center-ltd.com.ua, www.center-ltd.com.ua


Увага! Матеріал публікується частково. Повна версія в журналі «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» № 10, 2019

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!