Новини

Повернутися до переліку новин

Міністр екології зустрівся з представниками Американської торговельної палати в Україні

7 березня 2014 року очільник Міністерства екології та природних ресурсів України Андрій Мохник зустрівся з президентом Американської торговельної палати в Україні Бернардом Кейсі, віце-президентом з розвідки і видобутку  компанії «Шелл» в Україні  Грехемом Тайлі, регіональним директором ТОВ «Шеврон Україна» Пітером Кларком, головою представництва компанії «ЕксонМобіл Експлорейшн енд Продакшн Юкрейн Бі.Ві.» Джимом Джонстоном та іншими представниками Американської торговельної палати.

Під час зустрічі відбулось обговорення актуальних питань розвитку енергетичного сектора України, а також найближчих планів з удосконалення законодавчого регулювання галузі розвідки та видобування вуглеводнів. Зокрема, президент Американської торговельної палати Бернард Кейсі наголосив, що інвестори мають бути впевнені в стабільності та передбачуваності нормативно-правової бази щодо угод про розподіл продукції та у секторі енергетики, яка передбачатиме прозорі норми та механізми регулювання, а також дотримання принципу верховенства права. Це ті основні фактори, що заохочуватимуть енергетичні компанії збільшувати обсяги інвестицій в Україну.

Андрій Мохник запевнив закордонних представників у продовженні розвитку співпраці між Міністерством екології та природних ресурсів України та Американською торговельною палатою в Україні, а також наголосив на першочерговості створення сприятливого інвестиційного клімату та забезпечення гарантій довгострокових інвестицій чужоземних компаній, у тому числі в царині природних ресурсів. «Довіра інвесторів – це наш соціальний капітал, який ми сподіваємося конвертувати в довгострокові відносини між нашими державами. І вона має базуватися на діалозі та спільній роботі над правилами регулювання інвестиційної діяльності в Україні. Адже покращення інвестиційного та бізнес-клімату – це спільна справа українського уряду та інвесторів», – підкреслив український міністр.

Сторони висловили сподівання на подальшу ефективну співпрацю і теплі міждержавні відносини.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!