Новини

Повернутися до переліку новин

Представники Мінекології України та Бюро енергетичних ресурсів Держдепартаменту США обговорили стратегію двостороннього співробітництва

10 липня 2014 року Міністр екології та природних ресурсів України Андрій Мохник зустрівся з представниками Бюро енергетичних ресурсів Державного департаменту США. Головною метою зустрічі було обговорення співпраці між двома державами в галузі розробки нетрадиційних газових ресурсів та визначення програм технічної допомоги для України.

Також Міністр озвучив позицію української сторони щодо ратифікації та виконання Ґотенбурзького протоколу і Протоколу про важкі метали до Конвенції ООН про транскордонне забруднення на великі відстані.

Керівник Мінприроди відзначив значну активізацію співпраці з  міжнародними інституціями від часу останнього візиту голови Бюро глобальних енергетичних ресурсів Державного департаменту США Карлоса Паскуаля на початку травня цього року. «Тоді ми обговорили можливість співпраці в галузі розвідки та видобутку газу з нетрадиційних джерел, зміцнення інвестиційної спроможності в оцінці ресурсів традиційних і нетрадиційних покладів газу, класифікації нетрадиційних ресурсів, захисту середовища при видобутку нетрадиційних газових ресурсів, а також юридичної допомоги при проведенні тендерів та підготовці угод про розподіл продукції», – зазначив Андрій Мохник.

Насамкінець Міністр висловив упевненість, що розпочатий діалог сприятиме подальшому розвитку співробітництва між Україною та США в галузі охорони навколишнього природного середовища.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!