Новини

Повернутися до переліку новин

«Запоріжсталь» виділить 3,7 млн грн на реалізацію понад 60-ти енергоефективних та соціальних проектів

ПАТ «Запоріжсталь» виділить 3,7 млн гривень на реалізацію 61 соціальних та енергоефективних проектів.

Гранти до 100 тисяч гривень отримають фіналісти п’ятого сезону конкурсу соціальних ініціатив "Ми - це місто", передає zaporizhstal.com. 

Як результат, цьогоріч у Запоріжжі за підтримки ПАТ "Запоріжсталь" і пайової участі ПрАТ "Запоріжкокс" і ПрАТ "Запоріжвогнетрив" проведуть роботи з благоустрою парків, скверів, прибудинкових територій, а також з озеленення обласного центру, впровадять енергоефективні рішення, проекти для людей з особливими потребами, розвиватимуть волонтерство та патріотичне виховання, а також організовуватимуть культурні і освітні заходи.

Переможцями п'ятого сезону конкурсу соціальних ініціатив "Ми - це місто" стали, зокрема, освітні проекти: створення дитячого планетарію, школи робототехніки, IT-табору, дитячо- юнацької школи козацько-лицарського виховання, театральної школи, будівництво спортивно-оздоровчого комплексу та реабілітаційних майданчиків. Також фіналістом цьогорічного змагання став "Народний проект-2017" - ініціатива Хортицької національної академії "Рух - це життя".

П'ятий сезон конкурсу "Ми - це місто" стартував 2 березня 2017 року. Три навчальні тренінги з соціального проектування, які комбінат провів для всіх бажаючих взяти участь у змаганні, відвідали понад 300 представників громадськості.

Як результат, у 2017 році до участі у конкурсі було подано рекордну кількість заявок - 279 (у 2013 - 130, в 2014 - 120, в 2015 – 163, в 2016 - 254). Згідно з рішенням генерального директора ПАТ "Запоріжсталь" грантовий фонд цьогоріч збільшено до 3,7 млн гривень, тоді як у 2013 році бюджет конкурсу становив 700 тис. гривень, у 2014 році - 1,1 млн гривень, у 2015 - 1,7 млн гривень, а в 2016 році - 2,4 млн гривень.

Джерело: ecotown.com.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Екологія підприємства»
Придбати видання

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!