Новини

Повернутися до переліку новин

Запитання-відповіді для екологів підприємств в Одесі

Турбулентний час змін та реформ, зокрема прогнозно в природоохоронній сфері, стимулює власників бізнесу та відповідальних за екологічну безпеку до постійного навчання та отримання відповідей на часто непрості, але надважливі запитання.

Команда ECOBUSINESS Group та експертів PAEU зібрала найпоширеніші запити від підприємств за останні кілька місяців та оновила програму на IV Всеукраїнський ЕCOFORUM–2019 екологів підприємств «ECOBUSINESS в Україні–2019», що вже успішно відбувся в Києві, Дніпрі та Львові, щоб бути ще більш практичними та актуальними.

Надзвичайно великий резонанс викликали теми:

  • Чого чекати вже невдовзі в природоохоронній сфері та як убезпечити себе та підприємство від порушень та помилок. Експерти проаналізують зміни природоохоронного законодавства та головні виклики для бізнесу: все, що має знати еколог на підприємстві. Проекти, які вже запущені і їх відповідність директивам ЄС та національному законодавству.
  • Управління відходами на підприємстві — від створення до передачі на утилізацію/видалення. Вимоги законодавства та практичні кейси.
  • Судова практика в екологічних спорах: ваше джерело права. Учасники матимуть можливість ознайомитися з позиціями Верховного Суду у сфері природокористування, ініціювати та взяти участь у дискусіях щодо актуальних проблем правового регулювання питань захисту довкілля, шукати шляхи вирішення суперечностей при колізіях законодавства, обговорювати конкретні проблемні ситуації, які виникають у виробничій діяльності кожного зі слухачів, отримати практичні інструменти для ефективної діяльності.

Ми зібрали намисто досвідчених та перевірених експертів у практичну згарду оновленої програми!


Тема: Природоохоронна діяльність на підприємстві: час реформ. Перспективи та виклики

20 вересня
м. Одеса
Французький бульвар, 66/3. KADORR Hotel Resort & Spa (конференц-зал)


Наші експерти добре знають, що в першу чергу цікавить менеджерів природоохоронної діяльності підприємств, які основні проблеми і питання виникають у них. Виходячи з цього, формується захід, який зможе допомогти фахівцям у вирішенні актуальних проблем, а також дасть можливість поспілкуватися з людьми, найбільш обізнаними в даних питаннях!

Запрошуються:
Фахівці та керівники екологічних і юридичних служб промислових підприємств, топ-менеджери, які здійснюють загальне управління компанією або керують екологічними аспектами її діяльності.

Участь платна!

Кількість місць обмежено!


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!