Новини

Повернутися до переліку новин

Зі Львова щодня відправляють до Києва 480 тонн сміття

За даними заступника голови комісії ЛМР з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірини Маруняк, щодня зі Львова до Києва виїжджає 12 машин по 20 тонн відходів.

«Сміття зі Львова на повну везуть до Києва. Вантажівки, забиті відходами їдуть на столичний завод Енергію. На день до Києва доправляють дві сотні тон. А столичні екологи почали бити на сполох. Бо ж столиця не може впоратися зі своїм. Нелеґальних звалищ у Києві більшає, а в самому центрі столиці відходів не прибирають по кілька день», – повідомили сьогодні, 30 червня, на телеканалі «СТБ».

«15 тисяч гривень обходиться Львову одна машина зі сміттям, яке відправляють до Києва. Про це сьогодні повідомила заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк.

За її словами, щодня зі Львова до Києва виїжджає 12 машин по 20 тонн відходів. В міській раді водночас запевнили, що тарифи за вивезення сміття для львів’ян не зростуть.

Також на сьогоднішній сесії Львівської міської ради підготували офіційне звернення до Президента, Кабміну та Міноборони з проханням виділити ділянку на території Яворівського полігону для облаштування нового сміттєпереробного комплексу. За словами міського голови Львова Андрія Садового, новий сміттєпереробний комплекс можна збудувати за три роки, проте для цього потрібен кредит від Європейського інвестиційного банку».

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, на сайті «Громадського телебачення».

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!