Новини

Повернутися до переліку новин

Знайди своє: платформа екологічних та технологічних рішень

Дводенний унікальний міжгалузевий захід!

Вперше в Україні  ECOBUSINESS Group та Професійна асоціація екологів України об’єднує представників різних галузей на ЄДИНІЙ ПЛАТФОРМІ ЕКОЛОГІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ РІШЕНЬ!

До участі запрошуються: директори, головні інженери, головні енергетики, головні екологи, головні технологи, головні механіки, начальники управлінь, начальники конструкторських і виробничо-технічних відділів, начальники цехів і установок, начальники відділів охорони навколишнього середовища, відповідальні за екологію, реконструкцію і капітальні ремонти, керівники інжинірингових, проектних, сервісних, науково-дослідних і монтажних організацій, експерти компаній, що виробляють прилади, матеріали, основне і допоміжне обладнання для установок газоочистки та систем водопостачання і водокористування

У роботі ПЛАТФОРМИ візьмуть участь представники від провідних підприємств металургії, машинобудування, електроенергетики, цементної, нафтогазової, целюлозно-паперової, хімічної, гірничорудної, цементної та інших галузей промисловості, міських водоканалів, виробників обладнання, інжинірингових, монтажних і сервісних компаній, наукових, навчальних і проектних інститутів.


 

2 березня 2020 року
м. Київ
«ПИЛОГАЗООЧИСТКА-2020» — ГАЗООЧИСТКА В ПРОМИСЛОВОСТІ

Працюємо над питаннями пилогазоочистки на підприємствах
Повсюдне збільшення штрафів за негативний вплив на навколишнє середовище робить економічно доцільним збільшення інвестицій в екологізацію виробництв і актуальним відвідування цього заходу значною кількістю промислових підприємств.

Мета заходу — просування сучасних технологій газоочистки і газоочисного устаткування, обмін практичним досвідом модернізації установок газоочистки, пиловловлювання, золоуловлювання і очищення аспіраційного повітря різних технологічних процесів промислових підприємств.

«Пилогазоочистка» комплексно охоплює основні рішення та обладнання для захисту атмосфери від промислових викидів: системи очищення газів і повітря від пилу, золи, діоксиду сірки SO2, оксидів азоту NOx, сірководню H2S, бензапірену, меркаптанів та інших шкідливих речовин.

Газоочисні технології повинні забезпечити не тільки «фізичний ефект» очищення газів від пилу і аерозолів, але і бути безпечними і економічно ефективними — і тому частину виступів заходу  буде присвячено допоміжному обладнанню: системам видалення, транспортування та утилізації уловлених матеріалів; агрегатам живлення електрофільтрів; системам екологічного моніторингу, сучасним пиломірам і газоаналізаторам; промисловим вентиляторам і димососам та ін.

Програмою  заходу буде охоплено найактуальніші теми:

  • приклади будівництва нових і модернізації існуючих установок газоочистки,
  • сучасні конструкції електрофільтрів, рукавних фільтрів, скруберів, циклонів, вентиляторів димососи, конвеєри, пилотранспорт, агрегати живлення електрофільтрів, пиломіри, газоаналізатори, промислові пилососи, фільтрувальні матеріали, обладнання систем вентиляції та кондиціонування,
  • системи екологічного моніторингу, прилади, технології та обладнання для компаній.

     

3 березня 2020 року
 м. Київ
 «ВОДА В ПРОМИСЛОВОСТІ-2020»

«ВОДА В ПРОМИСЛОВОСТІ-2020» присвячена розгляду вимог законодавства, проблематиці галузі, демонстрації сучасних технологій і обладнання для систем водопідготовки, водоочищення та водопостачання заводів, електростанцій, фабрик, комбінатів та інших промислових підприємств.

Мета заходу — сприяти впровадженню інновацій, новітніх технологій, рішень і обладнання для водопостачання, водопідготовки та водоочищення на підприємствах чорної і кольорової металургії, енергетики, ТЕЦ, ТЕС, АЕС, целюлозно-паперових комбінатах, хімічних, машинобудівних, цементних, нафто-і газопереробних заводах, підприємствах молочної та олійно-жирової галузей та інших підприємствах промисловості.

«ВОДА В ПРОМИСЛОВОСТІ» допоможе врахувати всі вимоги, зробити правильний вибір водоочисного обладнання і поділитися практичним досвідом впровадження сучасних технологій для індустріальних систем водопостачання та водокористування, що відрізняються високою ефективністю, низькими експлуатаційними витратами, надійністю і тривалістю роботи.

Участь у заході — це можливість ознайомитися із сучасними рішеннями, знайти нових партнерів, проектувальників, постачальників і замовників.

У програмі:

  • Нормативно-правові аспекти водного законодавства. Проблеми та виклики галузі.
  • Найкращі доступні технології водопідготовки, водопостачання, водовідведення та водоочищення в промисловості.
  • Механічні, електричні, біологічні та хімічні методи очищення води.
  • Фільтрування, відстоювання, ультрафіолет, абсорбція, озонування, глибоке окислення, мембранні технології, нанотехнології та інші рішення для систем водопідготовки та водоочищення.
  • Аналіз якості води.
  • Підвищення якості води, доочищення. Замкнені системи водокористування.
  • Приклади впровадження різних систем водопідготовки, водоочистки та водопостачання на підприємствах енергетики, металургії, машинобудування, хімічної, цементної, нафтогазової та інших галузей промисловості.
  • Проектування і експлуатація каналізаційних очисних споруд.
  • Інноваційні рішення для трубопровідних систем. Полімерні труби.
  • Безперервний екологічний моніторинг води на промислових підприємствах.
  • Вітчизняні та зарубіжні контрольно-вимірювальні прилади для моніторингу якості і витрати води.
  • Автоматизація систем водопостачання, водопідготовки та водоочищення.
  • Антикорозійний захист будівель і устаткування водоочисних споруд.

Реєстрацію завершено!


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!