Новини

Повернутися до переліку новин

Даруємо ексклюзивну можливість безкоштовно відвідати Green Hub «Ресурсоефективність підприємства: як вимірювати?»

Шановні користувачі та гості нашого сайту!

Ми даруємо ексклюзивну можливість безкоштовно відвідати Green Hub «Ресурсоефективність підприємства: як вимірювати?» який відбудеться 14 травня 2018 року, в місті Києві першим 10 користувачам, які заповнять форму реєстрації.

Заповнити форму

Організатор заходу: Центр «Розвиток КСВ» у партнерстві з Центром ресурсоефективного та чистого виробництва  за сприяння Платформи зростання української економіки.

З поглибленням євроінтеграційних процесів компанії України стикаються з новими вимогами та стандартами: необхідність модернізувати свої виробничі процеси, покращити якість продукції та зменшити витрати шляхом підвищення ресурсоефективності.

Основна ідея ресурсоефективності – «робити більше, витрачаючи менше». Ресурсоефективні рішення спрямовані на зменшення питомого споживання ресурсів (енергії, матеріалів, води) та утворення відходів, стоків і викидів, а також покращення умов праці.

  • Які заходи відносяться до ресурсоефективних?
  • Як ідентифікувати неефективне використання ресурсів на підприємстві?
  • Які приклади ресурсоефективних заходів, впроваджених на українських підприємствах, можна навести?
  • Що таке методика ресурсоефективного та чистого виробництва (РЕЧВ)?
  • Чи можна самостійно розробити заходи щодо підвищення ресурсоефективності?

Про все це ми поговоримо на Green Hub вже 14 травня. Учасникам заходу буде презентовано посібник «Основи ресурсоефективності підприємств».

Спікери: Тарас Сакалош, виконавчий директор Центру РЕЧВ; Андрій Ворфоломєєв, експерт Центру РЕЧВ, розробник посібника «Основи ресурсоефективності підприємств».

***

Про Центр «Розвиток КСВ»: експертна організація в Україні з відповідального ведення бізнесу та розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні. Пріоритети Центру «Розвиток КСВ» – розвиток КСВ, розвиток кар’єри, співпраці бізнесу і університети, розвиток STEM.

Про Платформу зростання зеленої економіки: учасниками Платформи є Торгово-промислова палата України, Центр «Розвиток КСВ», Центр ресурсоефективного і чистого виробництва, Глобальний Договір ООН, Інститут Зеленої економіки. Платформа сприяє структурованому діалогу з енерго- та ресурсоефективного управління підприємствами і створює міжрегіональні мережі контактів та партнерства.

Про Центр ресурсоефективного та чистого виробництва: організація, заснована за підтримки Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку, Урядів Швейцарії та Австрії, яка надає послуги технічного консалтингу, інжинірингу, експертизи та тренінгів.

З питань, що виникли звертайтесь за телефоном: (044) 507-2226 (вн.303) Валентина

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!