Новини

Повернутися до переліку новин

EITI : відкриття екологічної інформації у видобувних галузях

За результатами розгляду 90 сценаріїв розвитку людства Міжвідомчою групою експертів по зміні клімату при ООН щодо Реалізації Паризької кліматичної угоди, обрано найбільш оптимальний, за яким пониження температури на 1,5 С до 2050 року є умовою сталого кліматичного розвитку та можливо за умови оптимального використання джерел енергії.

При цьому, прогнозується, що близько 7 відсотків забезпечення енергією у 2050 році залишається за газовидобувною промисловістю.

Одним із інструментів прозорості видобувних галузей, у т.ч щодо управління природними ресурсами, запобігання кліматичним змінам та відкриття екологічної інформації є міжнародний стандарт EITI.

Про розвиток стандарту в Україні та перспективи відкриття екологічної інформації видобувними підприємствами 25 вересня розкаже віце-президент ПАЕУ Людмила Хоміч під час Всеукраїнського ECOFORUM -2020 «The European Green Deal: виклики для України. Кругова економіка», що  відбудеться у м. Переяслав.

Також учасників ЕКОФОРУМУ очікує генеральний директор діючої електростанції ТОВ «ЕПГ «Югенергопромтранс» Андрій Мілюта, який проведе екскурсію. Учасники під час екскурсії ознайомляться з процесами та обладнанням: паровим котлом Wartsilla та паровою турбіною Triveni, Тріскоподрібнюючим комплексом та автоматичним складом Vecoplan.

Професійна асоціація екологів України та Національний центр сталого розвитку запрошують фахівців екологічних та енергетичних служб підприємств-природокористувачів з усіх регіонів України, представників профільних Міністерств і відомств, експертів наукових організацій, розробників нормативної екологічної документації.

Участь платна!
ВАЖЛИВО!  Кількість місць обмежено у зв’язку з виконанням карантинних заходів! Пріоритет участі в екофорумі отримують учасники за своєчасною оплатою квитка
Члени ПАЕУ беруть участь за спеціальними умовами!

Організатори ECOFORUM -2020  Національний центр сталого розвитку та Професійна асоціація екологів України потурбуються, щоб всі карантинні міри були дотримані.


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!