Новини

Повернутися до переліку новин

GREEN HUB. Оцінка впливу на довкілля: кращі практики

22 червня 2018р. Центр «Розвиток КСВ» у партнерстві з журналом «Екологія підприємства» та за підтримки Платформи зеленої економіки провели  Green Hub, присвячений темі «Оцінка впливу на довкілля: кращі практики».

Оскільки, 18 грудня 2017 року вступив у дію Закон України «Про оцінку впливу на довкілля», прийнятий Верховною Радою 23.05.17 (№ 2059-VIII) цей закон упровадив нову європейську модель процедури оцінки впливу на довкілля (ОВД) замість екологічної експертизи, передбаченої Законом «Про екологічну експертизу». Процедура ОВД спрямована на попередження та запобігання шкоді довкіллю, забезпечення екологічної безпеки, охорони довкілля, раціонального використання і відтворення природних ресурсів, у процесі прийняття рішень про провадження господарської діяльності, яка може мати значний вплив на довкілля, з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

В активному діалозі, з кращими експертами та практиками, обговорили ряд важливих питань, серед яких – початок впровадження українськими компаніями норм Закону «Про оцінку впливу на довкілля», порядок проведення громадських слухань у процесі оцінки впливу, яка діяльність не підлягає цій оцінці, як праціє Єдиний реєстр з оцінки впливу на довкілля.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!