Новини

Повернутися до переліку новин

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України оголошує конкурсний відбір керівника Бюджетної установи «Національний центр обліку викидів парникових газів», що належить до сфери управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів У

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України відповідно до вимог Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2019 № 927), і наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 07.12.2020 № 340 «Про проведення конкурсного відбору керівника Бюджетної установи «Національний центр обліку викидів парникових газів», оголошує конкурсний відбір керівника

  • Бюджетної установи «Національний центр обліку викидів парникових газів».

Місцезнаходження установи: вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035.

Інформація про фінансово-економічний стан установи.

Основними напрямами діяльності бюджетної установи є: 

збирання, оброблення, систематизація, аналіз, накопичення та зберігання інформації, необхідної для проведення підготовки національного кадастру антропогенних викидів та абсорбції парникових газів, а також удосконалення національної системи оцінки антропогенних викидів та абсорбції парникових газів, які не регулюються Монреальським протоколом про речовини, що руйнують озоновий шар. 

Кінцевий термін для подачі заяв про участь у конкурсному відборі та інших необхідних документів: до 1645 години  29 січня 2021 року.

Заяви про участь у конкурсному відборі та інші необхідні документи від претендентів подаються особисто (через поштову скриньку у вестибюлі приміщення міністерства) та/або електронною поштою на адресу:

м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35.

E-mail: a.chumak@mepr.gov.ua

Телефон для довідок: (044) 206-33-10. 

Перелік документів, що подаються претендентом для участі 

в конкурсному відборі:

♦ Заява про участь у конкурсному відборі на ім’я голови
постійно діючої комісії для проведення конкурсного відбору керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Мінловкілля, заступника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександра Краснолуцького.

Заява має містити відомості про претендента (ПІБ претендента - повністю, адреса для листування, контактний номер телефону, адреса електронної пошти у разі її наявності).

Перелік документів, що подаються претендентом особисто та/або електронною поштою разом із заявою:

♦ копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство;

♦ копія трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи (така інформація має містити точний період роботи; назви посад; обов’язки, які виконувались на зазначених посадах; кількість працівників, які перебували у підпорядкуванні);

♦ копія документа про вищу освіту;

♦ біографічна довідка (резюме);

♦ конкурсна пропозиція;

♦ згода на обробку персональних даних;

♦ інші документи на власний розсуд претендента (у разі наявності).

Бажано долучити до зазначених вище документів довідку про відсутність (наявність) в особи судимості. 

Відповідальність за недостовірність поданих документів несе претендент. 

Про конкретну дату початку конкурсного відбору та дату його проведення буде повідомлено додатково на офіційному вебсайті Міндовкілля в підрубриці «Конкурси на посади керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міндовкілля» рубрики «Кадрові питання».

Місце проведення конкурсного відбору: Міністерство захисту довкілля  та природних ресурсів України, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35. 

Оприлюднення результатів конкурсного відбору: результати конкурсного відбору будуть оприлюднені протягом 3 робочих днів з дати його завершення на офіційному вебсайті Міндовкілля в підрубриці «Повідомлення» рубрики «Кадрові питання». 

Вимоги до претендентів для участі у конкурсному відборі керівника Бюджетної установи «Національний центр обліку викидів парникових газів»:

  • стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – не менше 5 років;
  • вища освіта другого рівня за ступенем магістра;
  • вільне володіння державною мовою; 

кандидат повинен знати:

  • закони, постанови, укази, розпорядження, рішення та інші нормативно-правові акти органів державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності бюджетної установи;
  • профіль, спеціалізацію й особливості структури бюджетної установи;
  • податкове, трудове законодавство та законодавство у сфері обліку парникових газів (інвентаризації, моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів);
  • методи господарювання та управління;
  • порядок укладення і виконання господарських та фінансових договорів, колективних договорів та регулювання соціально-трудових відносин;
  • основи економіки, менеджменту, організації праці та управління;
  • етику ділового спілкування та ведення переговорів. 

Бажані вимоги: 

  • володіння англійською мовою на рівні вільного спілкування. 

Вимоги до конкурсної пропозиції: 

Конкурсна пропозиція має бути представлена у вигляді презентації у програмі Power Point обсягом до 10 слайдів тривалістю не більше 10 хвилин.

Конкурсна пропозиція має складатися із трьох розділів:

1) поточна ситуація в бюджетній установі;

2) першочерговий план розвитку установи упродовж року;

3) перспективи розвитку на три роки, де зокрема, передбачаються план розвитку установи, заходи з виконання основних завдань та можливі ризики, поліпшення показників діяльності установи, пропозиції щодо залучення інвестицій для її розвитку, інші пропозиції з удосконалення діяльності установи.

Джерело: https://mepr.gov.ua/

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!