Новини

Повернутися до переліку новин

Наведення ладу на землі

Цього року акцію руху «За затишну Землю» супроводжувала по-осінньому мінлива погода. Але попри все, подія відбулась. Активісти вийшли на свої ділянки, сповнені оптимізму.
Природа зустрічала і проводжала учасників акції дощем, але у перерві надала можливість попрацювати на землі, подарувавши ще по-літньому тепле сонечко.
На треті вихідні вересня багато зелених місць Києва і інших міст України стали чистішими та гарнішими завдяки новим клумбам та приведенню до ладу старих. На землі з’явились яскраві і світлі острівки затишку, а значить наступного року вона стане багатшою.
У Києві Всесвітню екологічну акцію Clean Up the World Weekend 2013 підтримали у Солом’янському і Голосіївському парках, парку «Дорогожичі», парку ім. Попудренка. Цієї осені мапа руху «Земля квітів» поповнилась новими затишними місцями. Харків, Корсунь та Чернівці зробили свій вибір «За затишну Землю».
Партнерами події виступили друзі Руху: спільноти «Киев — мой любимый город» і Chisto People, що допомогли з розповсюдженням інформації щодо акції в соціальних мережах; а Корпорація квітів «КАМЕЛІЯ» надала цибулинки тюльпанів для висадки активістами на своїх клумбах. Знятий для заклику до участі в екоакції ролик «Давай разом!» демонструвався на головному екрані України завдяки сприянню КМДА.
Від роботи на землі, як завжди, стало радісно на душі.
Ми — її діти, і поки жива вона — живі і ми!

www.cleanupukraine.org.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!