Новини

Повернутися до переліку новин

Україна активізує співпрацю з Програмою ООН з навколишнього середовища

1 листопада 2013 року відбулася зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Кенія, Постійного Представника України при Програмі ООН з навколишнього середовища та Постійного Представника України при Програмі ООН з населених пунктів Володимира Бутяги з Виконавчим секретарем Секретаріату Озону Марком Гонзалесом.

Під час зустрічі були обговорені питання співпраці у сфері охорони навколишнього середовища, зокрема у розширенні співробітництва між Україною та ЮНЕП в рамках реалізації положень Монреальського протоколу.

Крім того, Виконавчий секретар висловив слова вдячності за конструктивну співпрацю делегації Міністерства екології та природних ресурсів України, яка брала участь в 25 зустрічі країн-членів Монреальского протоколу з речовин, що руйнують озоновий шар (м.Бангкок, Таїланд, 21-25 жовтня ц.р.).

Результати зустрічі з М.Гонзалесом засвідчили налаштованість Програми ООН з навколишнього середовища, зокрема Секретаріату Озону, до активізації діалогу та поглиблення взаємодії у справі відновлення і збереження природи на нашій планеті.

Сторони висловили впевненість, що співробітництво у сфері захисту навколишнього середовища буде зміцнюватись та домовились про подальшу підтримку конструктивного діалогу.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!