Новини

Повернутися до переліку новин

Данія надасть Україні безвідсоткові позики на екопроекти

Міністр фінансів України Оксана Маркарова та Посол Королівства Данія в Україні Рубен Медсен підписали Рамкову угоду між Урядом України та Урядом Королівства Данія щодо загальних умов та процедур, організаційних та фінансових заходів реалізації програми Danida Business Finance (DBF) в Україні.

Програма DBF реалізується Урядом Данії в рамках співпраці в цілях розвитку та передбачає надання безвідсоткових позик для фінансування проектів у сферах відновлювальної енергетики та енергоефективності, водопостачання та очищення стічних вод.

«Співпраця з данськими партнерами дозволить нам ефективно залучати кошти для реалізації нових проектів, спрямованих на забезпечення сталого розвитку та економічного зростання. Такий крок, безумовно, розширює горизонти інвестиційних можливостей для України», – заявила Міністр фінансів Оксана Маркарова.

Згідно програми Danida Business Finance позики мають відповідати декільком умовам, а саме: бути безвідсотковими, мати строк погашення до 10 років після завершення проекту, надаватися у євро або доларах США і покривати до 100 % вартості проекту.

Партнерство в рамках DBF сприятиме розвитку та зміцненню двосторонньої співпраці між Україною та Королівством Данія, а також дозволить залучати нові інвестиції для реалізації довгострокових інфраструктурних проектів в Україні.

Джерело: журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства» за матеріалами Міністерства фінансів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!