Новини

Повернутися до переліку новин

До уваги передплатників! Щодо квітневого випуску журналу «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»!

Шановні друзі!

З огляду на надзвичайну ситуацію, що склалася в Україні через захворювання на COVID 19 та обмеження, пов’язані з карантинними заходами, квітневий номер журналу виходить тільки в електронному форматі!

Однак, звертаємо увагу, це сучасний онлайн-формат функціональної платформи, що дозволяє легко і зручно керувати сторінками!

Переконайтеся, що надали редакції свої коректні контактні дані,
аби ми вчасно надали доступ!

Друком журнал вийде у травні №4-5.

Традиційно так уже склалося, що весняний місяць квітень в Україні асоціюється не тільки з теплом і розквітом, а й з трагедією, що лишила свій слід у долях тисяч людей, а на тілі землі — незагоєною раною зосталася Зона відчуження. Чорнобиль став жорстоким уроком — і не лише для українців, а й для всього людства, що іноді плата за помилки гордого людського розуму може бути занадто високою. Якщо поглянути на світ природи — у ньому все гармонійно і перебуває на своєму місці; все — окрім людини… Хочеться вірити, що ми вже доросли до усвідомлення того, що від природи не можна лише брати, нічого не повертаючи.

У нашому квітневому номері темі Чорнобиля та ролі атомної енергетики в сучасній економіці держави присвячена стаття «Атомна енергетика в Україні: нова екологічна загроза чи потенційні можливості?»

Тема охорони підземних вод представлена статтею «Чи впливає діяльність гірничого підприємства на рівень та якість питної води в колодязях домогосподарств? Що повинен знати керівник підприємства та еколог». Із серії практичних порад для еколога: вчимося правильно оформити паспорт місць видалення відходів на підприємстві та як уникнути штрафів в разі порушення податкового законодавства.

Ще одна складна тема, а саме — оцінка впливу на довкілля, стала однією з центральних у цьому випуску, а також темою для дискусії експертів.

Також раді Вам повідомити про старт проекту-визнання «ECОtransformation-2020» (ЕКОтрансформація)! Протягом року ми визначаємо та популяризуємо кращі екологічно-відповідальні підприємства та організації, найкращі досягнення, досвід та лідерів, що роблять значний внесок у збереження довкілля.

Запрошуємо до участі!

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!