Новини

Повернутися до переліку новин

Green City Challenge 2020 Ukraine

Наскільки зелене ваше місто? Як часто ми питаємо себе про те, чи комфортно нам жити в містах, як місто піклується про своїх мешканців та чи готове робити суттєві покращення для більш якісного й довготривалого життя?

Яке з міст є найбільш зелено орієнтованим у своєму розвитку?

Щоб знайти відповідь на це запитання, в Україні започатковується Зелене рейтингування міст України — Green City Challenge 2020 Ukraine.

Ініціаторами виступили платформа Global 100 RE Ukraine та Professional Association of Ecologists of Ukraine.

Вже у 2020 році буде проведено дослідження на оприлюднено список міст-лідерів руху ЕКОтрансформації в Україні, які претендують на звання «Green city 2020», надихаючи своїм прикладом інших!

Згідно з дослідженнями, зовсім скоро майже 70% населення буде жити в містах і при цьому саме міста виступають великими забруднювачами навколишнього середовища. Приваблюючи нових мешканців, міста не завжди ведуть відповідальну політику забезпечення комфортного життя містян.  

Ми прагнемо визначити справжніх Зелених трансформаційних лідерів і дати їм поштовх для подальшого зростання, показати їхні найкращі приклади та масштабувати їх успіх по всій країні.

І так, міські голови та керівники громад, ми запускаємо конкуренцію за комфорт і довголіття для громадян! У майбутньому, саме лідери рейтингу, де найчистіше повітря, прозора вода й зелене оточуюче середовище, будуть залучати найбільше інвестицій, туристів та нових мешканців. А це і податки, і підтримка держави, і мірило успішності вашої роботи.

Мешканці міст, а Вам цікаво знати, хто в рейтингу буде першим? Якщо у Вас є варіанти, пишіть їх у коментарях та аргументуйте. Першому, хто правильно визначить майбутнього зеленого лідера ми обіцяємо незвичайний приз!

Знаєте свого міського голову, обов’язково тегайте його, нехай уже перестає спати спокійно! Хто знає, на якому місці опиниться місто, яке йому довірили виборці! 

Наголошуємо: у лідерів міст ще є час робити правильні, зелені зміни та стимулювати зелений розвиток!

Що потрібно зробити місцевій владі, аби зробити своє місто більш сучасним і екологічним? Облаштувати багато будинків сонячними батареями, побудувати електростанції для підзарядки електромобілів та електроциклів, а може побудувати міні-станції для переробки рослинної біомаси в теплову й електричну енергії? Що готова зробити українська влада для екотрансформації міст та громад?

На ці та інші запитання ми спробуємо дати відповідь у процесі проведення Green City Challenge 2020 Ukraine. Не перемикайтесь, стежте за новинами, активно вболівайте та долучайтесь до озеленення ваших рідних міст!

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!