Новини

Повернутися до переліку новин

Bosch Україна серед цьогорічних переможців проєкту «ЕКОтрансформація-2021»

Компанія Bosch всесвітньо відома своїми прогресивними діями у сфері захисту природи й довкілля та участю в різноманітних соціальних акціях

Одним із довгострокових стратегічних курсів компанії є боротьба з небажаними  змінами клімату. Таким чином, до кінця 2020 року всі 400 підприємств компанії досягли вуглецевої нейтральності.

В Україні компанія підтримує глобальну політику Bosch з енергоефективності та раціонального використання природних ресурсів.

Наприклад, у приміщенні офісу в Києві обладнано бокси з можливістю відокремленого збору відходів. Співробітники в офісі сортують сміття по боксах, після чого його вивозять на переробну станцію. Працівники компанії приєднуються до всесвітнього флешмобу з прибирання #trashtagchallenge.

Так, у квітні 2019 року (до пандемії) відсортували та передали близько 60 мішків сміття до сортувальної станції. Наприкінці 2018 року Bosch Україна розпочала співпрацю зі школою Zero Waste School у смт Українка. Зокрема, підтримала екоактивістів, надавши необхідне обладнання для переробки сміття та зйомки відео для Youtube з метою популяризації теми.

На цей момент Bosch в Україні успішно реалізував декілька інноваційних і унікальних для України проєктів.

Так, регіональні філії у Львові, Дніпрі та Одесі використовують для опалення теплові насоси, а львівський офіс компанії побудований за принципом енергоощадної конструкції вільного доступу з інтегрованим складом.

Для гарячого водопостачання спорткомплексу у ТЦ «Сільвер Бриз» на даху одного з корпусів центру встановлено 40 сонячних колекторів. За допомогою системи Bosch ТЦ значно зменшив використання тепла від теплоцентралі.

Подібні проєкти з відновлюваної енергії були реалізовані для дошкільних навчальних закладів, спортивних комплексів, гіпермаркетів, морського порту та інших об’єктів.

Нагадаємо. 16 грудня в Києві вручено відзнаки ЕКОтрансформація-2021. Повний список переможців тут >>>

Прес-служба ПАЕУ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!